Simona Ionescu / Redactor Șef

Rebecca se dezice de scandalurile mamei sale, Anamaria Prodan: „Eu am viața mea”

Rebecca se dezice de scandalurile mamei sale, Anamaria Prodan: „Eu am viața mea”
În vârstă de 25 de ani, Rebecca Dumitrescu Prodan, fiica cea mare a Anamariei Prodan, e o apariție aparte. Tânăra trăiește în SUA, departe de scandaluri, fără stres și probleme.

În timp ce Anamaria Prodan e implicată în tot felul de scandaluri, fiica ei cea mare, Rebecca Dumitrescu Prodan își ocupă timpul cu totul altceva. Tânăra este total diferită de celebra sa mamă și Sarah, fiica cea mică a impresarei și duce o viață dincolo de lumina reflectoarelor.

„Am făcut asta mai mult pentru mama, am văzut că era fericită când mă vedea”

Rebecca acordă rar interviuri, iar atunci când o face are o delicatețe tot mai rar întâlnită. Tânăra a absolvit facultatea de modă la Milano, a făcut un stagiu la New York în domeniu și conduce o afacere în mediul online, cu haine vintage, care îi merge foarte bine. Fata Rebecca a fost o perioadă scurtă model, dar nu pentru că și-ar fi dorit foarte mult, ci mai ales pentru a-i face pe plac mamei sale. Dar a realizat rapid că acea lume nu e pentru ea și a renunțat.

„Am vrut să stau departe de acea lume”

„Am fost un pic model, mai mult pentru mama. Am făcut asta mai mult pentru mama, am văzut că era fericită când mă vedea, de când eram mică îmi spunea că voi fi model.

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan. Sursă foto: gsp.ro

Cu cât am crescut, am învățat mai multe, am văzut cum e în lumea aia și am văzut ce se întâmplă în spatele scenei am vrut să stau departe de acea lume”, a declarat tânăra pentru Wowbiz.

„Eu am fost un pic mai diferită decât mama și Sarah”

În timp ce Anamaria Prodan e exuberantă și îi place să fie mereu în centrul atenției, iar fiica sa cea mică îi calcă pe urme, Rebecca a preferat să stea mai „ascunsă” și să se ocupe de ceea ce îi face cu adevărat plăcere. De aceea, a ales să se stabilească în Statele Unite ale Americii.  „Am prieteni acolo. Eu mereu am fost un pic mai diferită decât mama și Sarah.

Ele nu sunt rușinoase. Eu am chestiile mele, viața mea. Sunt mai ascunsă, să îmi văd de ce îmi place mie”, s-a destăinuit fiica Anamariei Prodan. În ceea ce o privește pe Sarah, aceasta a revenit în România și face parte din lotul campioanei României la baschet feminin, Sepsi-SIC Sf. Gheorghe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre