Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian donează un milion de dolari. Ce cauză susține vedeta

Kim Kardashian donează un milion de dolari. Ce cauză susține vedeta
Kim Kardashian-West a dezvăluit că a donat 1 milion de dolari către Fondul Armenia, pentru a ajuta la rezolvarea conflictelor din țară.

Vedeta, care este de origine armeană, a vorbit anterior despre conflictul care se întâmplă în țară și despre luptele violente din jurul Nagorno-Karabakh, o parcelă terestră dominată în majoritate de musulmani.

Kim Kardashian și celebrele sale surori, Khloe și Kourtney, au făcut câteva postări pe rețelele de socializare pentru a sensibiliza publicul. Ele au vorbit despre Fondul Armenia, care urmărește să ofere hrană, adăpost, îngrijire medicală și alte eforturi de ajutor umanitar pentru cei afectați de conflict.

https://www.instagram.com/tv/CGLPbyAAbcy/?utm_source=ig_web_copy_link

„Sunt atât de onorată să fac parte din efortul global de astăzi de a sprijini @armeniafund. Am vorbit despre situația actuală din Armenia și Artsakh și am purtat conversații cu atât de mulți oameni pentru a aduce mai multă conștientizare crizei pe care nu putem permite să o avansăm. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de bărbații, femeile și copiii curajoși. Vreau ca toată lumea să își amintească că, în ciuda distanței care ne separă, nu suntem limitați de granițe și suntem împreună o națiune armeană globală”, a spus Kim Kardashian-West într-un mesaj video către adepții ei de pe Instagram. 

Kim Kardashian încurajează oamenii să doneze

Vedeta și-a încurajat apoi adepții să se implice fie donând sau pur și simplu să răspândăească vestea, astfel încât și alții care au posibilitatea să poată ajuta.

„Voi dona 1 milion de dolari pentru a le ajuta eforturile și vă invit să vă alăturați. Fie că ajutați doar la creșterea gradului de conștientizare și la postarea pe rețelele de socializare sau la donația de doar 1 dolar, fiecare implicare ajută”, a spus vedeta.

Surorile ei au urmat exemplul, Khloe Kardashian postând un videoclip alb-negru, în care îi imploră pe urmăritorii săi să se implice. Ea le-a cerut adepților săi să se alăture ei pentru susținerea cauzei, dar nu a dezvăluit cât a donat în sprijinul ei.

 

„Inima mă doare pentru toată lumea, dar acum că sunt mamă, îmi zdrobește literalmente sufletul să îmi imaginez ce simt acești copii, ce văd, prin ce trec. Nu cred că trebuie să fii părinte pentru a avea empatie și compasiune pentru acești copii. Gândurile și rugăciunile mele sunt cu acești copii, familiile lor și, desigur, bărbații și femeile foarte curajoși”, a spus Khloe. Gândurile și rugăciunile mele sunt cu acești copii, familiile lor și, desigur, bărbații și femeile foarte curajoși.

https://www.instagram.com/tv/CGLUKzPhDSq/?utm_source=ig_web_copy_link

Fetele din „Keeping Up With The Kardashians” și-au ținut întotdeauna rădăcinile armenești aproape de inimă. Anul trecut, Kim a fost însoțită de soțul ei, Kanye West și de familia lui Kourtney într-o călătorie în țară în care și-au botezat copiii la o biserică armeană.

„Așa de binecuvântată că am fost botezată împreună cu bebelușii mei la Mama Scaun a Sfântului Etchmiadzin, catedrala principală din Armenia, care este uneori denumită Vaticanul Bisericii Apostolice Armene. Această biserică a fost construită în 303 d.Hr.”, scria Kim la acea vreme. 

De ce să mâncăm carne de curcan?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre