Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian l-a uitat de tot pe Kanye West. Acum e totul limpede, l-a scos la vedere pe noul iubit

Kim Kardashian l-a uitat de tot pe Kanye West. Acum e totul limpede, l-a scos la vedere pe noul iubit
Separarea dintre Kim și Kanye a fost intens dezbătută, iar nu puțini au fost fanii care au regretat întâmplarea. Între timp, lucrurile au avansat interesant.

Dacă despre Kanye s-a vehiculat o posibilă relație cu un model celebru, la începutul verii, Kim a dat emoții tuturor după ce a apărut, la final de august, la un eveniment al artistului, pe scenă, alături de el. Dar nu a fost să fie nicio împăcare. Din contra, rochia de la Balenciaga, amplă, de mireasă, a simbolizat finalul. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele unui comediant cu 13 ani mai tânăr.

Toți cei care nu voiau să creadă în noua relație a lui Kim Kardashian, au fost convinși, acum, că aceasta e cât se poate de reală și plină de sentimente. Imagini cu diva alături de comediantul Pete Davidson dovedesc faptul că cei doi trăiesc o poveste de dragoste superbă și asumată.

Kim și Pete s-au săturat să se ascundă

Cei doi au fost surprinși de paparazzi duminică seară în timpul unei cine romantice la unul dintre cele mai populare restaurante din Santa Monica, Giorgio Baldi. Acest lucru mai explică ceva: protagoniștii noii idile sunt gata să își asume totul, public. Și-au pus relația la vedere, căci, altfel, alegeau un loc mai discret.

Kim și Pete „erau destul de apropiați și în timpul cinei, stând unul lângă altul într-un colț liniștit al restaurantului”, a scris TMZ. În plus, la plecare, au ieșit solemn, ținându-se de mână, astfel ca toată lumea să înțeleagă ce îi leagă. Au zâmbit tot timpul și au schimbat replici cu zâmbetul pe buze, până au început să râdă în hohote, apropiindu-se de mașina bărbatului.

Cei doi nu s-au sfiit deloc de ochii publicului, ba mai mult decât atât, chiar au părăsit restaurantul ținându-se de mână. În plus, păreau extrem de bine dispuși, aceștia fiind surprinși în timp ce râdeau copios în mașina lui Pete.

Prima fotografie împreună, în pijamale asortate

Săptămâna trecută, cei doi și-au făcut debutul împreună pe Instagram. În fotografia distribuită, Pete și Kim stau alături de mama lui Kim, Kris Jenner, dar și de rapper-ul Flavor Flav. Un semn în plus, că noul partener a fost introdus în sânul familiei de miniona cu forme opulente. Dar și că noul partener le-a spus prietenilor despre ea. Săptămâna trecută a fost ziua de naștere a lui Pete, care a împlinit 28 de ani. Supranumită „regina internetului”, Kim Kardashian a împlinit, luna trecută, 41 de ani.

„Sărbătorind ziua de naștere a fiului meu adoptat, Pete Davidson, alături de legendele @kimkardashian și @krisjenner”, a scris Flavor Flav în descrierea fotografiei. Kim, Pete și Kris poartă pijamale asortate.

Semnele pasiunii, la vedere

Paparazzi au mai surprins un lucru, în fotografiile realizate duminică seara. Comediantul Pete Davidson avea vânătăi pe gât,  ce păreau a fi urmele unui sărut pasional.

Potrivit mai multor surse apropiate, vedeta reality show-ului Keeping Up with the Kardashians este extrem de fericită în compania tânărului actor. „O face să se simtă bine și e nerăbdătoare să vadă cum vor evolua lucrurile”, a declarat o sursă pentru US Weekly.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre