Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian le-a arătat fanilor cum e dotat biroul unui miliardar. Așa ceva nu s-a mai văzut. Video

Kim Kardashian le-a arătat fanilor cum e dotat biroul unui miliardar. Așa ceva nu s-a mai văzut. Video
Kim Kardashian a făcut un tur al biroului său, iar o lume întreagă a putut să vadă ce se află în interiorul acestuia. Să aibă oare un miliardar nevoie de așa ceva?

Kim Kardashian a trecut de la statutul de vedetă de reality-show la cel de femeie de afaceri de succes cu diferite branduri, printre care SKIMS și SKKN. Recent, a făcut un tur al biroului său și a postat un video pe Tik Tok. Ce au văzut internauții, e șocant. Videoclipul lui Kim Kardashian cu celebrul său birou a strâns peste 13 milioane de vizualizări.

„Sunt Kim Kardashian, bineînțeles că am modele 3D ale creierului meu și ale avionului meu în biroul meu”

De la pereți acoperiți cu imaginea ei până la un creier imprimat 3D care stă cuminte pe biroul ei. De asemenea, există și un tv uriaș care difuzează campaniile sale de înfrumusețare, dar și un pat de terapie cu lumină roșie. Kardashian își începe videoclipul îmbrăcată într-un halat alb din colecția sa SKIMS.

„Sunt Kim Kardashian, bineînțeles, am toate coperțile de reviste care îmi acoperă pereții”, spune ea, arătând un perete cu coperțile de reviste înrămate pe care le-a împodobit de-a lungul anilor. Pășește apoi în „camera glam” a biroului, care are un „manechin cu măsurile mele personalizate” sprijinit într-un colț.

@kimkardashian

♬ original sound – Kim Kardashian

„Sunt Kim Kardashian, bineînțeles că am un pat de bronzat și un pat cu lumină roșie”

În continuare, Kardashian arată o altă cameră care are „un perete mare de televizor” ce difuzează „campaniile ei de frumusețe în buclă”. Întinsă pe biroul ei din următorul clip, Kardashian arată două obiecte așezate la loc de cinste: un model 3D al creierului ei și un altul al avionului ei privat. „

Sunt Kim Kardashian, bineînțeles că am modele 3D ale creierului meu și ale avionului meu în biroul meu. Sunt Kim Kardashian, bineînțeles că am un pat de bronzat și un pat cu lumină roșie”, le-a spus bruneta feanilor. Patul cu lumină roșie este folosit pentru a trata afecțiunile inflamatorii ale pielii, cum ar fi psoriazisul, deși nu este un tratament aprobat de FDA. Kardashian a discutat despre utilizarea controversatului tratament într-un interviu acordat publicației People în 2017.

„Bineînțeles că biroul meu este personalizat”

Și ca o ultimă „lovitură”, Kim și-a încheiat videoclipul cu o laudă umilă, menționând că biroul ei a fost creat de cel mai tare designer de modă. „Bineînțeles că tot biroul meu este personalizat Rick Owens”, a spus diva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre