Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian, o nouă transformare. Acum are și mască!  

Kim Kardashian, o nouă transformare. Acum are și mască!  
Se spune că, atunci când o femeie se află în “etapa părului roșcat”, trebuie lăsată în pace. Pentru Kim Kardashian, acest moment a trecut rapid, o dată cu weekend-ul.

Starul de la Hollywood în vârstă de 39 de ani postează o imagine pe Instagram în care apare din nou brunetă. “Am găsit poza asta în telefon, cred că revin la brunet”, s-a decis vedeta după doar două zile de păr roșcat.

Zis și făcut! Kim Kardashian West a profitat de momentul în care s-a oprit la o benzinărie din Calabasas pe care a transformat-o într-o paradă a modei, pentru a-și etala părul brunet, proaspăt vopsit.

Vedeta era îmbrăcată într-o salopetă scurtă de piele, decoltată, cu cizme până sub genunchi în aceeași nuanță cu salopeta. Aceasta și-a asortat și mini geanta Hermes cu întreaga ținută, toată fiind verde închis.

Kim a decis să poarte și masca de proctecție, după ce a fost văzută fără aceasta în Nobu, Malibu, la cea mai recentă ieșire alături de soțul ei, Kanye West.

Aceasta a fost fotografiată rugându-și bodyguard-ul să plătească o factură în valoare de 100 de dolari, în timp ce ea intra în magazin să plătească benzina.

Kim Kardashian West este cunoscută ca regina transformărilor rapide, așa că acest episod se înscrie cu brio în acest concept.

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre