Simona Ionescu / Redactor Șef

Pusă la zid. Kim Kardashian și-a decorat conacul de Halloween cu mii de schelete

Pusă la zid. Kim Kardashian și-a decorat conacul de Halloween cu mii de schelete
Mai mulți utilizatori au criticat decorațiunile de Halloween ale lui Kim Kardashian ca fiind deplasate. Alții au spus că banii cheltuiți pentru expunere ar fi trebuit să fie donați.

Unii comentatori au spus că ceea ce a făcut Kim Kardashian a fost de prost gust în contextul în care recentul val de evenimente de pe prima pagină a ziarelor, cum ar fi războiul dintre Israel și Hamas.

Recuzită grotească

Vedeta de reality-show, în vârstă de 43 de ani, a postat vineri pe Instagram pentru a arăta că „a făcut totul” pentru a-și îmbrăca conacul din Calabasas cu decoruri macabre, însă mulți urmăritori au afirmat că recuzita era prea grotescă și chiar au criticat-o pentru cheltuielile fastuoase de Halloween.

„Acest lucru este atât de îngrozitor de lipsit de sens, ca să nu mai vorbim de prost gust, având în vedere grozăviile reale care au loc în lume în acest moment”, a postat un utilizator în secțiunea de comentarii. „O astfel de risipă de bani care ar putea fi folosiți pentru atât de multe lucruri. Risipă”, a spus alt internaut. „Lipsa de conștiință și compasiune este deconcertantă!”, „Ați mers prea departe, este chiar inconfortabil de privit”, „Ești atât de departe de realitate”, au fost alte comentarii ale fanilor.

Casa decorată cu schelete, sânge fals, ornamente macabre

În clipul de pe Instagram, casa lui Kim a fost decorată în mod extravagant cu schelete, mâini mumificate, sânge fals, părți de corpuri dezmembrate și tot felul de ornamente macabre, chiar și decorul de la masă părea însângerat și scump.

Cum și-a împodobit casa Kim Kardashian de Halloween. Sursă foto: Daily mail

Kim a dat și explicații la videoclipurile postate. „Acestea sunt toate mâinile copiilor mei și ale prietenilor noștri. Ne-am tencuit toate mâinile. (…) Ne-am distrat atât de mult făcând asta”, și a precizat că mâna ei este cea „cu unghii”, iar mâna bucătarului este cea cu cuțitul.

Intrarea pe aleea către ușa de la intrare are un arc de cranii

Copaci sterpi compuși din schelete au marcat intrarea pe aleea către ușa ei de la intrare, care prezenta un arc de cranii. Intrarea de culoare crem are o țesătură atârnată din diferite puncte ale tavanului care semăna cu pânze de păianjen, împreună cu un alt arc de oase. Holul este căptușit cu figuri cu glugă care arată terifiant și lumânări electrice.

„Tipii ăștia sunt destul de înspăimântători noaptea. Destul de înfiorător.”, spune Kim despre creaturile care seamănă mai mult decât în mod trecător cu fostul ei soț Kanye West. În adevărata manieră Kardashian, Kim nu s-a oprit doar la transformarea casei sale într-un imperiu al înfricoșătorului.

Ea a construit, de asemenea, o întreagă casă bântuită înfricoșătoare în curtea din spate. Structura înspăimântătoare a prezentat ferestre acoperite cu scânduri, ceață care se ridica în jurul ei și o mulțime de copaci și liane moarte. „Chiar am făcut totul anul acesta”, a mai spus Kim.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre