Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian și copiii ei au fugit îngroziți din vila de lux în care locuiesc. E de necrezut cine a intrat în casă

Kim Kardashian și copiii ei au fugit îngroziți din vila de lux în care locuiesc. E de necrezut cine a intrat în casă
Kim Kardashian a avut parte de un moment pe care nu-l va uita multă vreme. Iată ce i s-a întâmplat când era liniștită, cu copiii.

Când a văzut ce se află în interiorul casei sale, a rămas pur și simplu fără cuvinte. Vedeta s-a speriat îngrozitor și a început să țipe.

Kim Kardashian și copiii ei au fugit îngroziți din vila de lux în care locuiesc. E de necrezut cine a intrat în casă

O tarantulă a intrat în vila somptuoasă a lui Kim Kardashian, iar vedeta și copiii au fost îngroziți. Vedeta n-a putut să reziste și a postat confruntarea pe Instagram Story. „Nu vă apropiați de el”, își avertizează copiii în timp ce filmează păianjenul în imagini împărtășite cu cei 330 de milioane de urmăritori ai ei online.

Bineînțeles că și cei mici au început să țipe, dar Kim, femeie puternică, a preluat controlul. N-a mai trecut mult și vedeta s-a dus să găsească un obiect cu ajutorul căruia să prindă păianjenul buclucaș. Kim nu le-a spus internauților dacă a reușit să-i facă de petrecanie păianjenului sau nu, dar internauții cred că a fugit din casă.

Salariu șocant pentru bone

Pentru cei patru copii ai săi, Kim Kardashian face orice, de aceea alături de North, Saint, Chicago și Psalm sunt nu mai puțin de șase bone, care primesc o sumă uriașă de la vedetă. „Are o echipă de bone în permanență și la telefon 24 din şapte, fiecare având un salariu de aproximativ 100.000 de dolari”, a declarat o sursă din cercul de prieteni ai vedetei.

Reguli stricte pentru bone

Dar să nu vă gândiți că e atât de ușor să fii bonă în casa lui Kim.  Două dintre acestea stau permanent în casă, iar celelalte patru vin doar în anumite zile. Dar și bonele sunt ajutate la rândul lor de alți membri ai personalului, care au grijă să nu facă nici un pas greșit. Chiar dacă e foarte ocupată, vedeta își face mereu timp pentru copiii săi, pe care-i adoră.

„Kim se asigură că are măcar 15 minute de timp individual cu fiecare copil pe zi. Chiar și acest timp trebuie programat și trebuie să se potrivească cu agenda zilei și apelurile telefonice pe care le are de dat”, a declarat o sursă pentru „The Sun”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre