Simona Ionescu / Redactor Șef

Kira Hagi, surprinsă cu iubitul la meciul România-Olanda. Fericire la început, lacrimi la final

Kira Hagi, surprinsă cu iubitul la meciul România-Olanda. Fericire la început, lacrimi la final
Kira Hagi a mers la Munchen pentru a-și susține fratele la meciul România-Olanda, însă nu a fost singură. Fiica lui Hagi a fost surprinsă cu iubitul ei. Pe de-o parte Kira a avut parte de fericire, pe partea cealaltă de lacrimi.

Kira Hagi a mers la meciul România-Olanda, la Munchen pe Allianz Arena, pentru a-și susține fratele. Nu a fost singură, căci a fost surprinsă de fotoreporteri cu iubitul ei. Kira este o persoană destul de retrasă și nu s-au auzit foarte multe în trecut despre viața ei personală. Momentul a fost unul special însă, căci Kira l-a susținut pe Ianis și nu a fost singură. 

Tânăra de 28 de ani a fost surprinsă în ipostaze romantice înainte de meci, în brațele iubitului ei, un tânăr brunet, cu barbă. După ce a fost sărutată pe obraz de către iubitul misterios, Kira a făcut poze de grup cu restul rudelor aflate pe stadion. Reporterii gsp.ro au fost pe fază.

Hagi și mama Kirei, prezenți și ei pe stadion 

Cu toate că identitatea tânărului rămâne, cel puțin pentru moment, una secretă, acesta este probabil acceptat deja în familie. Gică Hagi, tatăl Kirei, era și el la tribuna oficială, lângă Lucescu și o vedea împreună cu iubitul. La fel și mama, care stătea la câteva scaune distanță de cuplu. Semn că părinții sunt de acord cu relația și se presupune că tânărul e machidon, fiindcă este o regulă care în familia Hagi este respectată. 

Kira Hagi a fost surprinsă alături de iubit la meciul România-Olanda Foto: GSP.ro

Kira a stat departe de ochii presei multă vreme, căci, pe lângă faptul că este o persoană retrasă, cu o fire artistică, aceasta a învățat de la tatăl ei că faima este „asemenea artificiilor de pe un tort”, după cum spunea chiar ea cu ceva timp în urmă. 

Și-a văzut fratele lovit la cap pe teren 

Kira a avut parte și de momente de panică la începutul meciului. După aproximativ două minute de joc, Ianis s-a accidentat la cap, după un atac dur din partea jucătorului olandez Dumfries. Ianis s-a ales cu capul spart, iar meciul a fost întrerupt timp de aproximativ 2 minute. 

Kira și-a văzut fratele, pe Ianis Hagi, accidentat la cap
Foto: GSP

Fiul lui Gică Hagi a fost consultat de către medici, care s-au asigurat că este capabil din punct de vedere medical să ducă meciul mai departe. În momentul în care a reintrat pe teren, Ianis Hagi avea un bandaj imens la cap. 

Din păcate, partida s-a terminat în favoarea Olandei, ea fiind echipa care va merge mai departe. Kira Hagi nu a mai fost pozată și la finalul meciului, dar probabil că avea lacrimi în ochi pentru fratele și tatăl ei, pentru echipa României. Părere de rău că s-a sfârșit un vis frumos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri