Simona Ionescu / Redactor Șef

Miliardarul fugar, petrecere grandioasă pentru iubita model. Cândva s-a iubit cu Naomi Campbell

Miliardarul fugar, petrecere grandioasă pentru iubita model. Cândva s-a iubit cu Naomi Campbell
Miliardarul fugar rus care și-a făcut viața, la fel ca mulți alții, în Occident, i-a organizat iubitei model o petrecere grandioasă. Rusul s-a iubit cândva, timp de mai mulți ani, și cu Naomi Campbell.

Miliardarul rus Vlad Doronin, în vârstă de 61 de ani, care a avut în trecut o relație de mai mulți ani cu supermodelul Naomi Campbell, i-a organizat iubitei sale o petrecere ca-n povești de ziua acesteia, în mijlocul deșertului Agafay din Maroc. Invitată a fost și Christina Aguilera, care a susținut un concert în cinstea sărbătoritei. 

Vlad Doronin și-a făcut de mulți ani o viață departe de „mama Rusie”, în calitate de „fugar”, ca mulți alți miliardari care au ales aceeași metodă, aceea de a trăi departe de Rusia lui Putin. Și-a construit un adevărat imperiu format din resorturi de lux în toată lumea, iar puterea sa financiară i-a adus de-a lungul anilor numai iubite celebre, râvnite de întreaga lume. 

Despărțire cu scandal de Naomi Campbell 

În trecut, rusul s-a iubit cu supermodelul Naomi Campbell ani la rând. Povestea lor de dragoste a început în 2008 si s-a sfârșit în 2013. Relația s-a terminat cu scandal la vremea respectivă, căci cei doi s-au dat în judecată reciproc. 

Doronin și Naomi Campbell s-au despărțit cu scandal, în 2013
Foto: Pinterest

Conform informațiilor, Campbell l-ar fi dat în judecată la Londra pe miliardar, pentru a recupera unele bunuri aflate în posesia lui. Pe partea cealaltă, Doronin ar fi dat-o și el în judecată pe Naomi, susținând că aceasta era de fapt cea refuza să îi returneze bunuri estimate la 3 milioane de dolari. 

A dat în judecată un ziar din Colorado care l-a numit „oligarh” 

Cu toate că s-a născut în Uniunea Sovietică, la St. Petersburg și și-a construit averea activând în imobiliare în Moscova anilor 90, Doronin a negat orice asociere cu Putin și războiul în 2022, spunând că își dorește „pace”: „Denunț agresiunea Rusiei asupra Ucrainei și îmi doresc cu ardoare pacea”, transmitea miliardarul în urmă cu 2 ani. 

Vlad Doronin și Kristina Romanova sunt împreună din 2015 și au împreună 2 fiice
Foto: Instagram Kristina Romanova

În același an, Doronin a dat în judecată ziarul local „The Aspen Times”, din Colorado, deranjat de faptul că fusese portretizat într-un articol ca fiind „oligarh rus”, termen despre avocații săi au motivat că este sinonim cu faptele de corupție, ceea ce au spus că nu este cazul la Doronin, care nu are legătură cu Rusia. 

Are iubită cu 30 de ani mai tânără 

La doi ani de la despărțirea de Naomi Campbell, Doronin a început o relație cu modelul Kristina Romanova, în 2015. Cei doi au împreună și două fete, pe care miliardarul le ține departe de ochii publicului. Vladislav Doronin mai are și un alt copil dintr-o căsnicie anterioară, tot o fată. 

Weekendul trecut, iubita miliardarului, Kristina Romanova, a împlinit 30 de ani, iar Doronin nu s-a uitat la bani atunci când a fost vorba de organizarea zilei de naștere. Romanova a avut parte de o petrecere extravagantă în Maroc, în resortul Amanjena, pe care iubitul ei îl deține în Marrakesh. 

Intrarea la petrecere, demnă de o regină antică 

În pozele cu care Kristina Romanova s-a lăudat pe rețelele sociale, se poate vedea că petrecerea de ziua de naștere a acesteia s-a întins pe mai multe zile. Într-una dintre imagini, Romanova este adusă la petrecere de mai mulți bărbați în pelerine negre, pe un palanchin auriu, ca o regină antică. Pe fundal, bineînțeles, nu a lipsit focul de artificii. 

Surpriza serii a fost apariția cântăreței Christina Aguilera, care i-a cântat sărbătoritei „la mulți ani” și a susținut un concert pentru invitați. Nu a lipsit nici tortul, care era unul impresionant, pe mai multe etaje, fiind mai înalt decât sărbătorita. Doronin este văzut și el zâmbind fericit în mai multe imagini de la petrecere. 

„James Bond-ul rus” 

Doronin și Romanova sunt cunoscuți pentru organizarea petrecerilor extravagante: În 2021, în plină pandemie, au organizat o petrecere elaborată pentru a patra aniversare a fiicei lor la proprietatea cuplului de pe malul apei din Miami, Florida. 

Christina Aguilera i-a cântat sărbătoritei „La mulți ani”
Foto: Page Six

Doronin a fost numit „James Bond-ul rus” de către legendara arhitectă Zaha Hadid, cunoscută pentru creațiile sale arhitecturale futuriste. Printre prietenii celebri ai lui Doronin se numără Kate Moss, Demi Moore și Leonardo DiCaprio.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre