Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza, petrecere cu ștaif, în Sicilia, de ziua ei. A îmbinat utilul cu plăcutul

Loredana Groza, petrecere cu ștaif, în Sicilia, de ziua ei. A îmbinat utilul cu plăcutul
Pe Loredana Groza a prins-o vârsta de 54 de ani la o petrecere cu ștaif în Sicilia. Artista a îmbinat utilul cu plăcutul, însă nu au lipsit surprizele nici la întoarcerea în țară.

Loredana Groza a împlinit 54 de ani, iar de ziua ei a îmbinat utilul cu plăcutul. Pe artistă a surprins-o ziua ei pe coasta de sud a Siciliei, la Mediterană, în cadrul unei petreceri cu ștaif la care a fost invitată să cânte. Cu toate că se poate spune că a lucrat de ziua ei, cei invitați la petrecere au serbat-o pe artistă cu tort și i-au cântat la mulți ani. 

Loredana Groza și-a serbat ziua de naștere într-un resort de 5 stele de pe coasta Mediteranei, în Sicilia
Foto: Verdura Resort

Loredana a realizat și o postare specială cu ocazia frumoasei vârste împlinite, prin care și-a exprimat recunoștința pentru susținerea pe care a primit-o de-a lungul anilor: „Astăzi e ziua mea!!! Mulțumesc tuturor pentru urări!! Sunt binecuvântată să vă am alături în această miraculoasă călătorie, viața! Eu cânt pentru voi!! Trăiesc pentru voi! Vă iubesc!!!”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o  pe contul ei personal de Instagram.

Petrecerea la care a cântat Loredana a durat trei zile 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost și ei prezenți la petrecerea gypsy
Sursa foto: Instagram Valentina Pelinel

Loredana Groza a fost unul dintre artiștii invitați să cânte la petrecerea din Sicilia, care a avut loc la un resort de lux de 5 stele de pe coasta Mediteranei. Ocazia a fost una specială, căci modelul internațional Andreea Ivănescu Dumitru s-a căsătorit cu partenerul ei, Laurențiu Dumitru. Mirele este fiul omului de afaceri Nicolae Dumitru, cel care a înființat complexul „Dragonul Roșu” și care va da în folosință, curând, cel mai luxos hotel din București, Niro Tower. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar în 2022 au devenit și părinții unei fetițe. 

La nuntă a fost prezent și cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea. Valentina a făcut niște poze superbe, amintind de fabuloasele ei ședințe foto din vremea când era manechin.

Atât mirii cât și părinții acestora și-au dorit discreție cu privire la marele eveniment, astfel că nu a fost făcut niciun anunț înainte de nuntă. Tinerii căsătoriți au avut parte de o petrecere de 3 zile, fiecare dintre ele având o tematică diferită. Ziua și seara numărul 2 au fost dedicate unei petreceri tematice gypsy, iar Loredana Groza și Damian Drăghici au încins atmosfera cu muzică tematică. 

Sărbătorită cu tort la 12 noaptea 

Cu toate că petrecerea de nuntă era în toi, Loredana a avut parte de o surpriză la 12 noaptea, atunci când invitații i-au cântat La mulți ani și i-au adus un tort. Artista a împărtășit momentul într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram. 

Cu toate că Loredana nu a rămas în ultima seară de petrecere, aceasta a fost una inedită, cu foc de artificii și un decor de vis, complexul de 5 stele fiind aranjat în cele mai mici detalii ca într-un basm. 

Loredana Groza a avut parte de surprize la întoarcerea în țară 

Pentru celebra artistă surprizele nu s-au terminat aici, căci la întoarcerea în țară o aștepta o surpriză din partea celor dragi. Câteva persoane apropiate Loredanei, printre care și designerul Adeline Cătinaș, dar și Ștefan Bănică Jr., au serbat-o pe Loredana la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău din București. 

Loredana Groza a fost serbată și în București, inclusiv de către Ștefan Bănică Jr.
Sursa: Instagram

S-a lăsat cu poze și acolo, Loredana împărtășind pe rețelele sociale o fotografie în care era îmbrățișată de nimeni altul decât Ștefan Bănică Jr.  În alte videoclipuri, artista primește buchete de flori de la cei prezenți, care stăteau la coadă pentru a o felicita. 

Are o carieră de peste patru decenii 

Loredana Groza are o carieră care se întinde pe mai mult de patru decenii. La un moment dat, cântăreața mărturisea că de fiecare dată când urcă pe scenă, cântă cu aceeași pasiune: „Anul acesta se împlinesc 40 de ani de când am debutat la Steaua fără nume, dar e doar un număr, nu-l luați ca atare. 

Secretul e că de fiecare dată când urc pe scenă mă dăruiesc fără să aștept nimic în schimb, iar publicul cred că simte întotdeauna adevărul și simte când cineva nu se reține și își pune tot sufletul, toată vocea, chit că a doua zi sunt terminată, obosită, știu că în acel moment am dat tot. Nu contează că am cântat pe un stadion, într-o piață, pentru doi oameni, efortul meu e același de fiecare, nu mă abțin și nu mă rețin”, recunoștea Loredana Groza la momentul respectiv. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre