Simona Ionescu / Redactor Șef

Țiriac jr., la petrecere în bermude de mătase, lângă iubită. Sorana Cârstea, uimitoare în prima poză împreună

Țiriac jr., la petrecere în bermude de mătase, lângă iubită. Sorana Cârstea, uimitoare în prima poză împreună
De ani buni, fiul cel mare al lui Ion Țiriac este cât se poate de discret cu viața lui intimă. Lumea știe că formează un cuplu cu tenismena Sorana Cîrstea, însă fără a avea „dovezi palpabile”. Și nu de puține ori, în anii de când cei doi sunt împreună, au apărut zvonuri că s-ar fi separat, exact datorită acestei discreții duse la extrem de amândoi.

Weekendul acesta a adus surprize majore pentru fanii tenismenei Sorana Cârstea.

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea au afișat public prima fotografie de cuplu asumată. El a pozat la petrecere în bermude de mătase, iar ea a fost uimitoare într0o rochie albă, lungă. Imaginea rară cu ei doi îmbrățișați și mesajele de iubire care le-au însoțit postările au fost distribuite pe rețelele sociale de ambii.

Țiriac jr., la petrecere în bermude de mătase, lângă iubită

Primul fiu al fostului mare tenismen Ion Țiriac, la 47 de ani o alintă pe iubita lui „little miss sunshine” (mica domnișoară rază de soare). Cei doi au participat la un eveniment care s-a ținut la Stejarii Country Club, zona de agrement din complexul rezidențial al familiei Țiriac. Printre invitați s-au aflat și fiul cel mare al lui Ion Ion Țiraic și fratele lui, dar și cuplul Anghel Damian – Theo Rose. În prima parte a serii, atmosfera a fost întreținută de Tudor Chirilă și trupa Vama.

Pentru prima dată în istoria relației lor, Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea au distribuit, amândoi, o fotografie de cuplu (Instagram)

Sorana Cîrstea a purtat o rochia albă cu bretele spaghetti, lejeră, colier cu diamante și brățara ei (tot cu diamante) de care nu se departe, Juste un clou, de la Cartier. Emoționată de postarea iubitului ei, tenismena a distribuit și ea fotografia, însoțită de mai multe emotiocoane cu inimioare și emoție, arătându-i lui Ion Ion Țiriac cât de mult îl iubește. Pentru eveniment, Ion Ion Țiriac a îmbrăcat un compleu lejer de mătase, cu pantaloni bermude, de la un brand cunoscut.

Declarație de dragoste în direct, la TV

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea formează un cuplu de peste trei ani. Până acum, niciunul din cei doi nu a afișat public relația. Un moment impresionant în relația lor a fost finalul unui important meci de tenis. Chiar de pe teren, Sorana și-a sunat iubitul să-i spună cât e de fericită și cum abia așteaptă să stea în brațele lui. Imaginile au devenit virale, fiind captate de televiziunea care transmitea live de la competiția din Istanbul.

Sorana Cârstea poartă la încheietura mâinii o brățară scumpă, de aur cu diamante, despre care se spune că ar fi de la iubitul ei (Instagram)

După finală, Sorana a fost surprinsă vorbind la telefon cu iubitul ei Ion Ion Țiriac, chiar înaintea ceremoniei de premiere. „Da, iubitule! Aşa e! Te iubesc! Eşti viaţa mea! Şi abia aştept să fiu în braţele tale“, a spus Sorana Cîrstea, în timpul convorbirii telefonice.

Mesaje între iubiți

Anul trecut, în toamnă, sportiva i-a transmis public iubitului ei cât de important este pentru ea: „Mulțumesc că mi-ai dat umerii tăi să mă sprijin pe ei și să-mi ating visurile”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram, în descrierea unei fotografii cu Țiriac junior, postată de ziua lui. Iar fiul lui Țiriac a avut grijă să marcheze ziua iubitei sale, pe rețelele sociale, după ce a copleșit-o pe aceasta cu sute de trandafiri albi.

La 47 de ani, Țiriac junior e tată mândru de doi băieți mari, adolescenți (Instagram)

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac s-au apropiat după ce s-au întâlnit deseori în sala de sport a complexului Stejarii, unde ambii aveau (și au) apartamente, la fel ca și Simona Halep. Sorana ieșise dintr-o relație de trei ani cu tenismenul chilian Santiago Girauldo, în vreme ce Țiriac se despărțise de ceva timp de Ileana Lazariuc, mama celor doi băieți ai săi, după 17 ani de relație.  

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre