Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac, cadou important pentru Sorana Cârstea. E sportiva viitoarea noră a miliardarului?

Ion Țiriac, cadou important pentru Sorana Cârstea. E sportiva viitoarea noră a miliardarului?
Ion Țiriac s-a întrecut pe sine și i-a oferit un cadou important sportivei Sorana Cârstea. Se pune tot mai des întrebarea dacă tenismena ar putea fi viitoarea noră a miliardarului.

Sorana Cârstea, în vârstă de 31 de ani, este numărul 58 în topul WTA. Sportiva a beneficiat în ultima vreme de sprijinul lui Ion Țiriac. După victoria de la Istanbul, tenismena a primit un cadou impresionant de la Țiriac. Se zvonește că Sorana ar avea o relație cu Ion Țiriac jr., fiul miliardarului. Zvonuri privind o relație între cei doi au apărut încă de anul trecut, la trei ani de la divorțul dintre Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc. 

Conform presei autohtone, Sorana s-ar fi logodit anul trecut în secret cu fiul miliardarului. Mai mult decât atât, Sorana Cîrstea a oferit un moment inedit, chiar pe teren, imediat după triumful din finala turneului de la Istanbul. După ce s-a îmbrățișat cu antrenorul Adrian Cruciat și cu preparatorul fizic Teo Cercel, Sorana Cîrstea a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe iubitul său. Microfoanele de ambianță au surprins dialogul dintre cei doi, unul care a ajuns viral pe rețelele de socializare. Felicitată de partenerul său, Sorana Cîrstea a fost auzită spunând: „Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale!”.

Ion Țiriac, cadou impresionat pentru Sorana Cârstea. I-a dat un „wild card” 

Ținând cont că Sorana ar putea fi viitoarea sa noră, nu e de mirare că miliardarul o sprijină cum are ocazia. Astfel, deși nu întrunea punctajul necesar, sportiva a primit un „wild card” de la nimeni altul decât Țiriac. Acest cartonaș îi dă dreptul tenismanei să participe la turneul WTA de la Madrid, direct în tabelul principal. Turneul care este organizat de către Ion Țiriac. 

Practic, un wild card este extrem de important pentru o jucătoare, pentru că îi permite să intre într-o competiție importantă fără să aibă punctajul necesar. Astfel de cartonașe se pot oferi doar de către managerii de turneu sau de către organizatori. Înainte de asta, Sorana a fost inclusă de către miliardar în delegația olimpică a României pentru Jocurile de la Tokyo (23 iulie – 8 august). 

Foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre