Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au mers într-un loc special și pun ceva la cale

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au mers într-un loc special și pun ceva la cale
Din nou pe felie? Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost surprinși împreună. Au luat cina la același hotel unde au avut prima lor întâlnire, în 2017 la Hotelul Bel-Air - același restaurant în care au mers la prima întâlnire în 2017.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au mers într-un loc special și au luat o decizie colosală. Cei doi foști logodnici au fost văzuți la cină, dar nu oriunde. au mers într-un loc aparte. Ei s-au întâlnit în același restaurant unde s-au bucurat de prima lor întâlnire în 2017.

Fostul cuplu s-a întâlnit vineri seară pentru masă la hotelul de cinci stele Bel-Air din Los Angeles, scrie Daily Mail care citează Page Six. Restaurantul elegant Wolfgang Puck al hotelului – unde meniurile variază de la 36 până 155 de dolari – are o semnificație specială pentru fostul cuplu.

Ce au decis Lopez și Rodriguez după despărțire

Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, au confirmat că și-au anulat logodna pe 15 aprilie după săptămâni în care au negat știrea. „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni… Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc pentru afacerile și proiectele noastre comune”, au spus ei într-o declarație comună.

Opt zile mai târziu, au continuat promisiunea de a păstra prietenia, luând cina împreună.  „Părea încă să existe dragoste și respect acolo”, a declarat pentru Page Six o sursă care a asistat la cină. Lopez, care tocmai a terminat filmarea celui mai recent film, Shotgun Wedding, în Republica Dominicană, deține un conac de 28 de milioane de dolari lângă hotelul Bel-Air.

Lopez își amintește prima întâlnire cu A-Rod

Starleta a povestit în trecut, pentru Vanity Fair, cum a decurs prima ei întâlnire cu Alexander. „Atunci am știut că este nervos pentru că m-a întrebat dacă vreau o băutură. I-am spus: „Nu, nu beau” și m-a întrebat dacă mă deranjează dacă el își comandă ceva. Era nervos și era foarte drăguț”.  La un moment dat, în aceeași seară, Rodriguez s-a îndepărtat de masă și i-a trimis un mesaj lui Lopez: „Arăți AF sexy”, a spus cuplul pentru Vanity Fair.

Noaptea respectivă a luat o întorsătură neașteptată când „alarma de incendiu s-a declanșat și a trebuit să ne evacuăm”, a mai povestit Lopez.

Ce a făcut Rodriguez după cina romantică cu fosta logodnică

După cina lor mai puțin plină de aventuri de vineri, Rodriguez a zburat înapoi la Miami pentru a sărbători cea de-a 13-a aniversare a fiicei sale Ella, potrivit contului său de Instagram. Fosta vedetă a MLB a postat mai multe fotografii ale sale cu Ella, scriind în legenda: „Fetița mea are 13 ani … Unde se duce timpul?”

De asemenea, el a împărtășit o fotografie în oglindă cu cuvintele: „Astăzi aleg să accept lucrurile pe care nu le pot schimba”. Se spune că Rodriguez se află în mijlocul unui acord pentru a deveni coproprietar al Minnesota Timberwolves.

Fostul soț al lui JLo, sprijin real după despărțire

El ar continua să lucreze la proiecte cu Lopez, în ciuda divizării lor. Săptămâna trecută surse apropiate lui Lopez au declarat că aceasta se „sprijină” pe fostul ei soț Marc Anthony – cu care îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 13 ani, în urma despărțirii de Rodriguez. „Jennifer și Marc au o relație extraordinară”, a declarat o sursă pentru People. Jennifer Lopez a fost soția lui Marc Anthony  din 2004 până în 2014.

Lopez a distribuit sâmbătă, pe Instagram, un videoclip cu ea pe covorul roșu la MTV Video Music Awards 2014, unde a luat acasă Premiul Video Vanguard. „Energie pentru sfârșit de săptămână”, a scris ea în legendă.

Vedeta ar fi fost afectată de problemele de încredere cu Rodriguez înainte de a decide să pună capăt relației lor definitiv. Actrița în vârstă de 51 de ani a trecut prin clipe grele în ultimele zile ale relației lor și „nu a crezut că este în interesul ei să rămână cu Alex”, a declarat presei, miercuri, un prieten al cuplului.

Acum, vedeta vrea să găsească un bărbat în care să poată avea încredere, potrivit unui articol publicat joi de la UsWeekly. „Vrea pe cineva care să investească pe deplin în ea și în care să aibă încredere atunci când nu este în preajmă”.

„J.Lo a fost mereu conștientă de zvonurile despre faptul că el o înșela sau că le trimitea mesaje altor fete. Puteți spune că sigur asta a fost motivul pentru care logodna s-a încheiat”, a mai spus sursa, referindu-se la presupusul schimb de mesaje ale bărbatului cu vedeta Southern Charm, Madison LeCroy, 30 de ani.

Sursa foto: Instagram

Alexandra Stan și-a luat gardă de corp. Fițe sau frică?