Alexandra Stan și-a luat gardă de corp. Fițe sau frică?

Alexandra Stan și-a luat gardă de corp. Fițe sau frică?
Alexandra Stan a luat măsuri drastice zilele acestea. Vedeta, care apare și în ultimul număr al revistei Elle purtând în partea de jos doar lenjerie intimă, are mari probleme. Știți cu toții că i-a fost atacata contul de Instagram. Dar lucrurile s-au complicat grav.

Un grup de bărbați știe exact de cine îi e cu adevărat frică Alexandrei Stan. Vedeta are mari probleme. Zilele trecute, cineva i-a spart contul de Instagram. Surse din anturajul artistei susțin că aceasta le-a mărturisit că se teme pentru viața ei. A ajuns aici în urma numeroaselor mesaje cu amenințări primite în ultima perioadă pe social media.

Faptul că în ultima perioadă e pe val și apare mereu la televizor și în presă, nu e de bun augur pentru Alexandra Stan. În toate proiectele de televiziune în care a fost implicată, artista a spus lucrurilor pe nume și a fost cât se poate de sinceră, iar acest lucru ar fi atras atenția și răuvoitorilor. Alexandra a fost fotografiată în compania celebrului Cobra Tate și, mai nou, apare pe coperta unei reviste cunoscute.

Pare că sinceritatea tinerei, care vorbește deschis inclusiv despre relații și propria-i sexualitate, a declanșat un val de ură în mediul online. Iar în final lucrurile au degenerat. „Primește mesaje de pe conturi false…  Zeci de mesaje cu amenințări. O avalanșă de injurii. Pare că cineva i-a pus gând rău”, a declarat un prieten apropiat al artistei.

De cine îi e cu adevărat frică Alexandrei Stan

Există însă salvatori. Se pare că Alexandra Stan a decis să nu trăiască în frică ci a apelat la bătăuși profesioniști pentru a rezolva problemele. Ea a fost surprinsă alături de Roger Bogdan, cunoscut în capitală ca “Bodyguard-ul vedetelor”. Imaginile vorbesc de la sine. Alexandra, alături de Roger Bogdan, e înconjurată de armata de bătăuși a acestuia și pare să fie la locul ei. Le dă indicații.

De cine îi e cu adevărat frică Alexandrei Stan

Roger Bogdan e cunoscut că ar fi aplanat împreună cu prietenii lui mai multe conflicte. Numele lui a fost vehiculat în diverse contexte în care a intervenit pentru Alex Velea, Antonia și Mario Fresh. Iar acum se pare că și Alexandra Stan devine protejata lui.

Sursa foto: Cancan.ro, Instagram

Sorana Cîrstea, declarație în direct pentru Ion Ion Țiriac: „Abia aștept să fiu în brațele tale”