Anca Sigartău a învins cancerul. Actrița din „Adela” s-a vindecat miraculos

Anca Sigartău a învins cancerul. Actrița din „Adela” s-a vindecat miraculos
Anca Sigartău a trăit o viață plină de încercări. Actrița din „Adela” a trecut prin traume greu de suportat. Totuși a învins, cu credință în Dumnezeu. Spune că  s-a vindecat miraculos de cancer.

Anca Sigartău a povestit despre viața ei. Actrița a spus de multe ori  despre căsnicia ei cu un arab bogat, despre diagnosticul teribil pe care l-a primit în urmă cu câțiva ani. Spune că  s-a vindecat miraculos de cancer.

Anca Sigartău a învins miraculos cancerul

Anca Sigartău (53 de ani) a avut o viață plină de încercări. Este acuzată că a mânărit din banii teatrului, iar căsnicia ei cu un om de afaceri arab, foarte bogat, s-a dus de râpă. Și-a crescut singură cei trei copii, a avut probleme de sănătate, a muncit de dimineața până seara. Acum se bucură din plin de copiii ei, Sonia, Teodor și Iosif, dar și de postura de bunică.

“După al doilea copil am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate. Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești.

Și mi s-a spus că un an de zile trăiești cu acest diagnostic. Și cu tratamentul. Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni. Avea o viteză! Într-un fel, exploda! Soțul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil într-un soi de panică: va rămâne singur cu doi copii. Au trecut peste 20 de ani de atunci și uite că trăiesc”, a povestit actrița Anca Sigartău în emisiunea ”Profesioniștii”, realizată de Eugenia Vodă, la TVR.

Anca Sigartău a ținut post

Anca Sigartău a povestit că a mai primit doar un an de trăit de la medicii săi, scrie monden.ro. Când se aștepta mai puțin, actrița s-a vindecat în mod inexplicabil de boala care urma să-i curme viața.

În momentul în care doctorii i-au pus diagnosticul, Anca Sigartăi era convinsă că va muri curând. A suferit în tăcere, în așteptarea sfârșitului tragic. Vedeta din „Adela” a decis să țină Postul Crăciunului, care începe pe data de 15 Noiembrie.

Însă, când a ajuns din nou în fața medicului său, acesta a descoperit în urma investigațiilor că tumora Ancăi dispăruse. O minune descoperită în data de 20 Decembrie, cu câteva zile înainte de sfânta zi de Crăciun.

„Știam de la bunica mea că așa începe postul. Nu a fost un regim alimentar. Am ținut și eu cum am putut. Eu știam că mor, nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc mai mult. Știam că nu mai am foarte mult. Pe 20 decembrie când am fost la control doctorul a spus «Unde este tumora? Ce ai făcut?». Nu mai există o tumoră. A fost într-adevăr o minune”, a mărturisit emoționată Anca Sigartău.

Actrița a fost aspru criticată pentru această mărturisire, în special de medici și alți bolnavi de cancer.

„Acum să ținem toți post și să trăim o mie de ani!”. Un cititor a scris: „Chiar nu gândiți că sunt oameni bolnavi de cancer care din disperare cred în asemenea declarații și vor începe a ține post renunțând la tratament că așa s-a vindecat și acea actriță?

Eu sunt un om cu credință în Dumnezeu, dar ca să spui că un post te-a vindecat de cancer este aberant! Dacă ați sta strâmb și ați judeca drept, ați înțelege că efectul unui tratament chimioterapeutic nu este rapid ca apa aruncată peste foc. Mă întreb când o să văd și eu lipsa acestor gen de declarații ale vindecărilor miraculoase făcute la TV.”


Trădare pe față la Survivor România 2021. Cine și-a sabotat propria echipă

Adriana Trandafir și Romică Țociu, lăutari de top. Au primit ajutor surprinzător