Un nou actor se alătură distribuţiei serialului Adela, de la Antena 1

Un nou actor se alătură distribuţiei serialului Adela, de la Antena 1
Lucian îşi va face apariţia în trustul de presă condus de Paul Andronic (Mihai Călin), ca o adevărată vedetă. Prezentator tv de renume, Lucian are o slăbiciune pentru femeile frumoase, însă ascunde un important secret care va agita apele în poveste.

Un nou actor se alătură distribuţiei serialului Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. În curând, telespectatorii îl vor putea descoperi pe Lucian, un cunoscut jurnalist şi prezentator tv, interpretat de actorul Daniel Nută.

Cunoscut publicului larg din numeroasele piese de teatru, dar şi din serialul Sacrificiul, tot de la Antena 1, pentru Daniel Nuţă cel mai nou proiect al său vine cu o nouă provocare. „Lucian este un tip perfecționist, charismatic, a urmat o facultate de jurnalism în străinătate și se întoarce în România după mult timp.

Scopul lui este să își facă meseria cât mai bine posibil, să schimbe abordarea din televiziunea contemporană și să aducă un aer fresh pentru telespectatorii români. Odată cu apariția lui în peisaj, se vor destabiliza și multe povești existente. Mai mult nu pot spune, dar traseul lui este plin de surprize pe care vă aștept să le urmăriți”, a declarat Daniel.

Un nou actor se alătură distribuţiei serialului Adela, de la Antena 1

Totodată, acesta a mai completat: „Ca actor, este o nouă provocare, aceea de jurnalist. O nouă structură de personaj, alte căutări, alte dorințe și visuri. Încep ușor, ușor să-mi cunosc noii colegi, mă bucur de prezența vechilor colegi din producțiile anterioare și de întreaga echipa fără de care nu ar fi fost posibil un nou proiect”.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman duc publicul pe platoul de filmare

Cum va evolua povestea lui Lucian, dar şi a celorlalte personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. Totodată, imediat după difuzare, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman le dau întâlnire urmăritorilor. Va fi un nou episod al proiectului Adela – Tot ce nu se vede. Cu ajutorul lor, telespectatorii vor avea ocazia să „meargă” pe platourile de filmare. Vor putea să surprindă atmosfera din culise. Și să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor.

Tot ce nu se vede în serial şi tot ce nu se ştie despre actori, aceştia pot descoperi în seria de episoade.  Adela – Tot ce nu se vede se difuzează imediat după difuzarea fiecărui episod, pe a1.ro.  Seria se reia şi în fiecare miercuri, de la 17:30, la CulTour, pe Happy Channel. Cei de acasă au ocazia să descopere cum e să filmezi un astfel de proiect. Dar și ce fac actorii în pauze. Sau cum se pregătesc pentru rolurile lor. Acestea sunt lucruri mai puţin ştiute despre ei.

Eroul din „Singur acasă”, Macaulay Culkin, a devenit tată pentru prima oară. Cine e mămica