Simona Ionescu / Redactor Șef

Țiriac Junior nu se mai ascunde. Iubește și a dat cărțile pe față public

Țiriac Junior nu se mai ascunde. Iubește și a dat cărțile pe față public
După doi ani de speculație, Țiriac Junior nu se mai ascunde și a recunoscut public ceea ce toată lumea bănuia deja. Mesajul miliardarului spune totul.

La finalul lunii aprilie, Rețete și vedete scria despre Sorana Cârstea, care a primit un cadou special de la Ion Țiriac. Miliardarul i-a dăruit sportivei un „wild card”, care îi dă dreptul tenismanei să participe la turneul WTA de la Madrid, direct în tabelul principal. Turneul care este organizat de către Ion Țiriac. Acum, Țiriac Junior nu se mai ascunde și recunoaște totul public. 

Presa speculează o relație între Sorana Cârstea și Țiriac Jr. de aproximativ doi ani, însă niciunul dintre cei doi nu a recunoscut vreodată public idila. Semne existau însă, mai ales că Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc au divorțat în tăcere, undeva prin 2018. Totul s-a aflat însă doi ani mai târziu, la finalul anului trecut. 

Țiriac Junior nu se mai ascunde. Ce mesaj i-a transmis Soranei 

După doi ani de speculație, miliardarul a recunoscut în sfârșit relația dintre el și sportivă. I-a transmis un mesaj Soranei, înainte de a debuta la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Nuanța mesajului este aceea de recunoaștere a relației apropiate dintre ei. 

„Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și perseverează… Indiferent ce se întâmplă, tu ești PUTERNICĂ, iar noi suntem mai mult decât mândri, fie că soarele strălucește sau plouă”, a scris Țiriac Jr. în dreptul unei fotografii în care Sorana anunță că a ajuns la Wimbledon.

Conform presei autohtone, Sorana s-ar fi logodit anul trecut în secret cu fiul miliardarului. Mai mult decât atât, Sorana Cîrstea a oferit un moment inedit, chiar pe teren, imediat după triumful din finala turneului de la Istanbul. După ce s-a îmbrățișat cu antrenorul Adrian Cruciat și cu preparatorul fizic Teo Cercel, Sorana Cîrstea a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe iubitul său. Microfoanele de ambianță au surprins dialogul dintre cei doi, unul care a ajuns viral pe rețelele de socializare. Felicitată de partenerul său, Sorana Cîrstea a fost auzită spunând: „Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale!”.

Foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre