Ileana Lazariuc, Revelion într-o destinație de lux pentru celebrități

Ileana Lazariuc, Revelion într-o destinație de lux pentru celebrități
Ileana Lazariuc și-a petrecut noaptea dintre ani alături de cei doi copii, într-un restaurant dintr-o destinație exotică și nu s-a sfiit să împărtășească poze pe rețelele sociale.

Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac  este discretă când vine vorba de viața personală, însă de această dată a făcut o excepție și a postat pe Instagram o poză făcută în noaptea dintre ani, alături de cei doi băieți pe care îi are cu fostul soț. 

Deși a divorțat recent, Ileana arată cât se poate de bine și fericită în poze, ba mai mult decât atât, și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai de Revelion, împreună cu cei doi copii. Cei trei apar în fotografie îmbracați elegant, în timp ce stăteau la masă în restaurant. De observat este atmosfera generală, aceea de distracție, căci cei doi micuți râd și se distrează în spatele mamei lor. 

Nikki Beach, resort-ul pentru celebrități 

Fanii au reacționat la fotografia împărtășită de Ileana Lazariuc și i-au lăudat pe toți trei pentru frumusețe. Mai mult, unii au comparat-o pe brunetă cu Angelina Jolie: “Jolie s-a fotografiat cu copiii ei”, i-a scris un fan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc)

Destinația aleasă de Ileana Lazariuc a fost una exclusivistă și extrem de scumpă. Aceasta a stat la Nikki Beach Resort, unul dintre cele mai faimoase resort-uri din toată lumea, ce oferă experiență de plajă privată cu concept de club, dar și spa cu vedere directă la plajă. Complexul dispune și de vile private pentru cazarea turiștilor, iar la acestea o cameră începe de la 400 de euro și poate ajunge până la peste 2000 de euro pentru o singură noapte. 

Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc au divorțat în 2017, după 17 ani de relație, dar vestea despărțirii a venit abia doi ani mai târziu, în 2019. Aceștia au împreună doi băieți, pe Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani).

Ce frumoasă este fetița ei! Vedeta a crescut-o singură, după divorț

Recomandarile noastre