Simona Ionescu / Redactor Șef

Kris Jenner vorbește pentru prima oară de divorțul fiicei sale. Ce a spus despre Kim și Kanye

Kris Jenner vorbește pentru prima oară de divorțul fiicei sale. Ce a spus despre Kim și Kanye
La câteva luni bune de la vestea divorțului dintre Kim Kardashian și Kany West, Kris Jenner vorbește pentru prima oară despre situație. Astfel, mama Jenner rupe tăcerea deja consacrată cu care a obișnuit pe toată lumea.

Vestea divorțului dintre Kim Kardashian și Kanye West a înflorit de la începutul anului încoace. S-au făcut o mulțime de supoziții, până în momentul în care a venit confirmarea oficială că cele două star-uri au depus actele de divorț. Așa cum ne-am obișnuit, atât familia Kardashian cât și Kanye West au fost într-o tăcere deplină. Până acum, când mama Jenner s-a hotărât să rupă tăcerea. Kris Jenner vorbește pentru prima oară de divorțul fiicei sale. 

Kanye West și Kris nu au au avut o relație chiar roză în ultima perioadă. Anul trecut, Kanye posta un mesaj pe Twitter în care o numea pe vedetă „Kris Jong Un”, cu referire la liderul nord coreean. Tweet-ul a fost șters la scurt timp după, însă apucase, bineînțeles, să se viralizeze. Conform apropiaților, rapper-ul nu suporta ideea că soția sa ia multe decizii consultându-se cu Kris și ținând cont de sfatul ei. 

Kris Jenner vorbește pentru prima oară de divorț. Vrea fericirea copiilor săi 

Kris Jenner vorbește

În ciuda tensiunilor dintre Kanye și mama soacră, se pare că aceasta vrea doar binele cuplului. Într-un interviu recent, Kris a declarat că scopul este ca toată lumea să fie fericită. „Cred că va fi greu întotdeauna…pentru știi, sunt mulți copii la mijloc”, a spus Kris. 

Aceasta a subliniat că familia ei este foarte unită și că sunt acolo unul pentru celălalt. „Lucrul bun al familiei noastre este că suntem acolo unul pentru celălalt și ne sprijinim și ne iubim foarte mult. Așa că tot ce vreau este ca acei doi copii să fie fericiți. Și vreau ca copiii să fie fericiți. Acesta este obiectivul “, a declarat Kris. Presa internațională speculează că prin exprimarea „cei doi copii” s-a referit la Kim și Kanye, nu la copiii cuplului, care sunt în număr de patru. 

Foto: Facebook

Cine este Adela, fiica lui Bebe Cotimanis. Actorul este mândru de ea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre