Ultimele noutăți în procesul în care Kris Jenner e acuzată de hărțuire sexuală de către un bodyguard

Ultimele noutăți în procesul în care Kris Jenner e acuzată de hărțuire sexuală de către un bodyguard
Acuzațiile de abuz sau hărțuire sexuală par să se țină lanț peste Ocean. Vedete importante sunt, una după alta, acuzate. În plin scandal  în jurul lui Marylin Manson, apar detalii în legătură cu scandalul în care e implicată Kris Jenner.

Au devenit publice ultimele noutăți în procesul în care Kris Jenner e acuzată de hărțuire sexuală, după ce fosta gardă de corp a clanului Kardashian, a dat-o în judecată. Fosta gardă de corp, care a dat-o în judecată pe Kris Jenner pentru hărțuire sexuală, o acuză acum pe această celebritate de agresiune sexuală.

Marc McWilliams, un rapper care a devenit un agent de securitate pentru faimosul clan, a intentat anul trecut un proces în care cere daune de 3 milioane de dolari împotriva lui Jenner, susținând că l-a dat afară atunci când i-a respins avansurile.

Într-o plângere reînnoită depusă la Curtea Supremă  din Los Angeles săptămâna trecută, McWilliams a adăugat acuzațiilor sale că Jenner l-a agresat sexual în timp ce conducea  Bentley-ul artistei, în urmă cu aproape patru ani.

Într-o declarație adresată vineri DailyMail.com, avocatul Michael Rhodes a declarat că Jenner „respinge categoric aceste noi acuzații  nefondate”, adăugând că nu a fost încă acționată în justiție.

Ultimele noutăți în procesul în care Kris Jenner e acuzată de hărțuire sexuală

McWilliams, în vârstă de 44 de ani, care a lucrat pentru familia Kardashian în 2017 și 2018, a descris un incident „deosebit de șocant” consumat în dimineața zilei de 22 octombrie 2017. Jenner a vrut să faca o ieșire cu mașina  și i-a ordonat să stea pe scaunul pasagerului din față.

În timp ce Jenner conducea, „a început să facă comentarii de natură sexuală”. Asta susține avocatul gărzii de corp, Sean Novak, în dosarul obținut de DailyMail.com.

„Fără avertisment, Jenner și-a așezat mâna dreaptă în zona interioară a coapsei superioare a  lui McWilliams. A fost evident ofensator sexual. Apoi și-a mișcat mâna dreaptă în sus si în jos pe coapsa interioară și în zona inghinală”. În plângerea sa, McWilliams susține că a fost „șocat și jignit” de avansurile sexuale ale lui Jenner. Și că a încercat să se îndepărteze de ea.

Dar, pe măsură ce și-a îndepărtat corpul, mâna dreaptă a lui Kris Jenner a intrat în contact cu „zona inghinală și zona genitală”.

McWilliams a fost „șocat, jignit și afectat emoțional” de acțiunile „revoltătoare și neinvitate” ale lui Jenner, pe care „în niciun moment nu le-a consimțit”, se arată în plângere.

Gardă de corp afectată emoțional

Ca rezultat al comportamentului lui Jenner, McWilliams a suferit „durere fizică și mentală… pierderea somnului precum si depresie”, a scris Novak. Plângerea sa inițială susținea că Kris făcea în așa fel încât, în mod corpul ei să intre în contact fizic intim cu corpul gărzii de corp.

Dar, potrivit lui Rhodes, „Acest proces, intentat în septembrie, încă nu a fost trimis doamnei Jenner. Și implică evenimente despre care se presupune că au avut loc acum mai bine de doi ani.  Acuzațiile nu sunt doar greșite și scandaloase. Ci par concepute să o constrângă pe doamna Jenner la un acord financiar. Acest lucru nu se va întâmpla.

Mai degrabă, doamna Jenner intenționează pe deplin să-și  caute dreptatea la proces. E înarmată cu dovezi care să arate falsitatea afirmațiilor făcute.  După aceea, doamna Jenner își va urmări toate căile de atac disponibile pentru a-și proteja bunul nume și reputația. Și pentru a-i trage la răspundere pe cei care au adus-o în acest proces”.

Ultimele noutăți în procesul în care Kris Jenner e acuzată de hărțuire sexuală

Marc McWilliams i-ar fi spus lui Kris Jenner că comportamentul ei nu a fost binevenit și i-a cerut să se oprească. „Dar Jenner a ignorat toate aceste cereri. A persistat cu această conduită necorespunzătoare”, arată acesta. El s-a plâns la departamentul de resurse umane al companiei sale de securitate. Dar, a susținut, a fost din nou ignorat. Urmarea, garda de corp a fost retrasă din serviciile lui Kris, dar a continuat să lucreze pentru Kourtney. A fost concediat pe 12 septembrie 2018.

McWilliams a susținut că, după concedierea sa, a suportat „hărțuirea, intimidarea și amenințarea cu alte conduite necorespunzătoare într-un efort de a-l descuraja sau de a-l împiedica să introducă orice formă de acțiune împotriva inculpaților pentru conduita lor ilegală”.

Keeping Up With The Kardashians la final

McWilliams este membru fondator al grupului MGM de la sfârșitul anilor ’80 – Musical Gifted Men – pe care l-a început alături de prietenul său apropiat, starul rapului R. Kelly.

Pe de altă parte, după 20 de sezoane, Keeping Up With The Kardashians, seria care a catapultat familia în centrul atenției după debutul său în 2007, se încheie luna aceasta.

Primul moment de celebritate al lui Kris a venit în timpul primei căsătorii cu avocatul din Los Angeles, Robert Kardashian. Acesta era unul dintre avocații echipei de vis care a câștigat achitarea pentru O.J.  Simpson la sfârșitul procesului său notoriu de crimă de la mijlocul anilor ’90.

Ea și Robert au avut patru copii, fiicele Kourtney, Kim, acum 40 de ani, Khloe, 36, și fiul Rob, 33. În aprilie 1991 – la doar o lună după divorțul de Kardashian – Kris s-a căsătorit cu al doilea soț. Cu fostul atlet câștigător al medaliei de aur olimpice, Bruce Jenner a avut doi copii, Kendall, 25 și Kylie, 23.

Cuplul s-a despărțit în 2013 și a divorțat în 2015. În același an Bruce s-a declarat public ca o femeie transgender, care acum e recunoscută ca find Caitlyn Jenner.

Sursa foto: Instagram

Valeriu Gheorghiță: Pot alege românii ce vaccin își administrează?

Recomandarile noastre