Simona Ionescu / Redactor Șef

Kylie Jenner poartă o ținută inspirată de Ariana Grande și anunță lansarea noii sale colecții de cosmetice

Kylie Jenner poartă o ținută inspirată de Ariana Grande și anunță lansarea noii sale colecții de cosmetice
Cu toate că face parte din cele mai mari celebrități ale lumii, Kylie Jenner este și ea o fată ca oricare alta și își găsește inspirația pentru ținute la alte fete și vedete. Toată lumea știe că iubește să fie în pas cu moda, alegând ținute nu doar pentru ea, ci și pentru fiica ei Stormi.

Kylie Jenner și celebra cântăreață Ariana Grande sunt prietene de aproape un deceniu, după ce s-au cunoscut în adolescență. Kylie făcea parte din unul dintre cele mai cunoscute reality shows din lume, iar Ariana juca rolul lui Cat Valentine pentru postul de copii și adolescenți Nickelodeon.

Kylie Jenner poartă o ținută „în stilul Ariana Grande”

Nu este nevoie de multe explicații pentru a arăta că ținuta în care s-a pozat vedeta din Keeping Up With The Kardashians este inspirată de stilul lui Ari. Kylie a purtat o pereche de cizme peste genunchi precum obișnuiește și Ariana să poarte, într-o nuanță albă strălucitoare. Cântăreața este recunoscută pentru numeroasele sale ținute cu cizme lungi și rochii mini, așadar, Kylie a ales să îmbrace o rochie aprobată de Ariana, legată în talie și a asortat-o cu o minusculă geantă Chanel.

Pe lângă cizmele simbol, Ariana Grande se face remarcată prin stilul în care se coafează. Artista își prinde adesea părul într-o coadă lungă și perfectă, așa că prietena ei a urmat stilul cu acuratețe, făcându-și o frizură asemănătoare. 

Noua colecție Kylie Cosmetics

Postarea de pe rețelele de socializare în care Kylie Jenner a reprodus o ținută inspirată de Ariana Grande a fost postată în tandem cu dezvăluirea noii sale colecții de cosmetice. 

Colecția de cosmetice din vara anului 2020 este inspirată de fetele pin-up retro. Aceasta se bazează pe nuanțe de albastru și roșu aprins, decorate cu ancore, iar ambalajul prezintă o ilustrație asemănătoare lui Kylie, care poartă un costum de baie în dungi și o pălărie de marinar.

Ce produs nou conține noua colecție de cosmetice

Produsele Kylie Cosmetics vor fi disponibile începând cu data de 31 august și vor fi fără îndoială o încântare pentru fanele lui Kylie, deoarece colecția include primul set de gene false produse de brand. 

„Sunt atât de încântată să prezint primele gene false produse de Kylie Cosmetics. Încă de la începutul carantinei nu am mai purtat extensii. Am experimentat foarte multe benzi de gene și acestea sunt totul…wow. Îmi place cum îmi pun ochii în evidență”, spune Kylie Jenner pe contul ei de Instagram.

Al doilea fiu al lui David Bachkam e îndrăgostit lulea. Cine e frumoasa!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre