Simona Ionescu / Redactor Șef

La asta nu s-ar fi gândit nimeni. Florin Ristei și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum a reacționat frumoasa lui logodnică

La asta nu s-ar fi gândit nimeni. Florin Ristei și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum a reacționat frumoasa lui logodnică
Florin Ristei a aruncat bomba. Mărturisirea lui i-a făcut pe unii români să cârcotească, dar greșeala recunoscută e pe jumătate iertată, spune un vechi proverb românesc.

Cu patru ani în urmă, înainte de pandemia de coronavirus, Florin Ristei a vrut să afle ce se întâmplă pe celebra platformă OnlyFans și și-a deschis un cont.

Cunoscutul cântăreț a plătit un abonament pentru o lună, dar susține că ulterior a renunțat. Platforma însă n-a vrut să fie uitată, așa că îi trimitea mereu mail-uri pentru a-l determina să continue cu abonamentul. Din nefericire, Florin nu a știut acest lucru, până când nu a fost tras la răspundere de frumoasa lui logodnică, Naomi Hedman. Crezând că a fost înșelată, tânăra i-a cerut vedetei explicații.

„Că tu vorbești cu una, ai mesaje de la OnlyFans. Se conectase mailul meu pe o tabletă”

”Acum vreo patru ani, înainte de pandemie, mi-am făcut cont pe OnlyFans. Îl urmăream pe unul, care călătorea, și apoi am mai dat la vreo două. Am găsit-o pe una, pe o româncă, și am zis hai să văd ce ascunde și am plătit. Dup-aia nu am mai plătit.

Ei îți trimit notificare în fiecare zi, mesaj de la respectiva, mai cumpără. N-am mai intrat. Ajung într-o zi acasă, Naomi supărată. Că tu vorbești cu una, ai mesaje de la OnlyFans. Se conectase mailul meu pe o tabletă.”, a declarat Florin Ristei, în podcastul Fierți pe Insulă.

Ristei, alături de frumoasa lui logodnică, Naomi

„Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc”

De când e împreună cu mulatra sexy, Florin Ristei a învățat nu doar ce înseamnă dragostei, dar și empatia și e pregătit să-și ducă iubita în fața altarului. „Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie.

Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.

„Mi-ar plăcea să trăim într-o țară în care să nu le lipsească nimic”

M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie. Dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta. Mai e timp de gândire la acest capitol. Dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț.”, a spus Florin Ristei cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre