Simona Ionescu / Redactor Șef

La Rapid e supărare mare. Toți se tem că va distruge clubul Clotilde Armand

La Rapid e supărare mare. Toți se tem că va distruge clubul Clotilde Armand
Clotilde Armand a anunțat ce planuri are cu echipa Rapid. Giuleștenii au emoții serioase că li se năruie proiectul.

Politicul își bagă coada și în fotbal. Fotbaliștii de la Rapid și suporterii lor sunt îngrijorați că vor fi lăsați de izbeliște de Primăria Sectorului 1, acum că s-a schimbat primarul și la cârmă a venit Clotilde Armand. Le este teamă că aceasta nu va continua proiectul fostului primar, Dan Tudorache și că vor rămâne fără finanțare.

Proiectul a fost pus la punct de Dan Tudorache, fostul primar de la Sectorul 1. La sfatul lui Liviu Dragnea, cel care s-a declarat a fi un suporter al giuleștenilor, edilul a resuscitat gruparea din Grant, care a revenit după faliment și a pornit din liga a IV-a, scrie evz.ro. Acum, Rapid a promovat în Liga a II-a, semn că proiectul a fost bun și a reînviat o echipă atât de dragă bucureștenilor.

Situația ar putea deveni instabilă în Giulești, în perioada următoare, odată cu schimbarea survenită la Sectorul 1. Dan Tudorache, reprezentatnul PSD, a pierdut fotoliul de primar, care a fost câștigat de Clotilde Armand, după un proces electoral cu cântec. Politiciana de la USR-PLUS a vorbit și despre ce va face cu fondurile destinate clubului de fotbal.

„Dacă Rapid prestează servicii pentru primărie, adica antrenament pentru copiii sectorului, va fi plătit. Win-win. Doar dacă prestează servicii pentru comunitate”, a anunțat noul primar, care a mai vorbit și despre baza Pro Rapid. „Voi proteja această bază sportivă, vom investi acolo. În Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al lui Tudorache, era condamnată. Era trecută ca centru de business, de birouri. Am luptat în instanță împotriva PUZ-ului și am caștigat de două ori. Am reușit să suspendăm avizul de mediu pentru acest plan”, a mai declarat Clotilde Armand pentru ziare.com.

Pancu a sărit la gâtul politicienilor

Anul trecut, Daniel Pancu, fost antrenor al echipei Rapid, a făcut câteva declarații tăioase, referindu-se la implcarea politicului în fotbal. Atacul era îndreptat și către Dan Tudorache. „Primarii şi politicul au stricat fotbalul românesc. Ăştia au stricat fotbalul, d-aia nu ne calificăm nicăieri pentru că intervin ei. Ei să se ocupe de infrastructură şi de condiţii, de gazoane bune şi de stadioane frumoase. Atât!”, afirma „Pancone”.

„Am văzut că vorbeşte despre implicare tehnico-tactică a primarilor. Dacă are vreun exemplu în care eu am spus ceva despre asta, îl rog să spună. Niciodată, dar niciodată nu am făcut aşa ceva. Că nu mă pricep! Am recunoscut asta!”, a replicat atunci Tudorache.

Chiar astăzi, pe pagina de Facebook a fanilor echipei Rapid s-a scris că se aude că Daniel Pancu revine la cârma echipei.

Ce s-a întâmplat cu Nicolae Furdui Iancu? A dispărut fără urmă din luna martie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre