Simona Ionescu / Redactor Șef

Lacrimi la castel. Kate are inima frântă. Prințul William e de neînduplecat

Lacrimi la castel. Kate are inima frântă. Prințul William e de neînduplecat
Kate Middleton are „inima frântă” și s-a săturat să cedeze în fața planurilor prințului William, spun sursele. Certurile au ținut ani buni.

Prințul William și-a impus punctul de vedere, iar prințesa Kate a fost obligată să accepte. Fiul regelui Charles a ignorat însă faptul că această ambiție a sa a lăsat-o cu „inima frântă”.

Durerea unei mame

Kate Middleton are inima frântă pentru că a fost nevoită să accepte planul prințului William ca fiul lor cel mare, prințul George, să meargă la Eton College, unul dintre cele mai prestigioase internate din țară. Acest lucru este dezvăluit de o persoană din interiorul casei regale, care a vorbit cu Daily Express.

Kate nu vrea ca prințul George să plece de acasă

Prințul și prințesa de Wales au fost văzuți în iunie anul trecut vizitând incinta școlii, ceea ce a stârnit zvonuri despre locul unde ar urma să studieze prințul George, la fel ca tatăl și unchiul său, Harry. Anul trecut, o sursă a sugerat că Kate era îngrijorată de ziua în care fiul ei va trebui să plece de acasă pentru a merge la internat, lucru care a fost acceptat ca parte a îndatoririlor regale.

„Trimiterea lui George este împotriva tuturor eforturilor de a moderniza monarhia”

„Kate a fost mult timp în dezacord cu soțul ei cu privire la trimiterea lui departe, deși este o tradiție. Kate crede că trimiterea lui la o instituție atât de înfundată, de înaltă societate, este împotriva tuturor eforturilor lor de a moderniza monarhia. Îi va lipsi George cu disperare. Ea și William s-au certat ani de zile pe tema asta, dar în cele din urmă el a învins”, a declarat sursa pentru Aberdeen Live.

Prințul George a spus că vrea să-i calce pe urme tatălui său

Kate și prințul George

Prințul însuși a început să studieze la renumita școală din Berkshire în 1995, unde a rămas pe tot parcursul semestrului, petrecându-și deseori weekend-urile cu regretata sa bunică, regina Elisabeta a II-a, la castelul Windsor de alături.

O persoană din interior a dezvăluit că Kate Middleton a fost de acord să-l trimită pe Prințul George la școala exclusivistă de 15.432 de lire sterline pe semestru, declarând că prințesa „a cedat în cele din urmă” după ce a recunoscut dorința fiului ei de a călca pe urmele tatălui său.

„A fost îngrozitor de agresată la primul ei internat și nu poate suporta gândul că George va trece prin asta”

Vorbind pentru In Touch Weekly, sursa a adăugat: „Dar încă are inima frântă. A fost îngrozitor de agresată la primul ei internat și nu poate suporta gândul că George va suferi şi el asta.”

În timp ce Kate poate fi întristată de perspectiva ca fiul ei cel mare să plece de acasă, mai sunt câțiva ani în care se poate bucura de compania lui înainte de a pleca la Eton, deoarece elevii încep de obicei acolo la vârsta de 13 ani. Pentru a fi admiși la Eton, candidații trebuie să susțină un test verbal și de raționament mental de 150 de minute, un scor de 125 sau mai mare fiind de obicei considerat competitiv.

George ar putea să-și viziteze familia în fiecare week-end

După ce s-a mutat la Adelaide Cottage din Windsor în 2022, cuplul regal și-a transferat toți copiii la școala Lambrook din apropiere. Subliniind comoditatea acesteia, aceeași sursă a precizat că George ar putea să-și viziteze familia în fiecare weekend, la fel cum făcea prințul William cu bunicii săi când era elev la Eton, având în vedere că este la doar nouă minute de mers cu mașina de la cabana familiei.

În ciuda acestui fapt, ca orice mamă, Kate este, de înțeles, neliniștită de lipsa fiului ei cel mic. „Dar tot pare că familia ei se destramă. Există, de asemenea, îngrijorarea că William va insista ca ceilalți doi copii să fie expediați în continuare. Kate știe că toate acestea fac parte din „datoria ei regală”, a mai spus sursa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre