Ce face prințul William când nimeni nu îl vede? Ce lucruri nu s-au știut niciodată despre el? Nu ați știut niciodată despre fiul regelui Charles că poartă ochelari sau lentile de contact.
Poartă ochelari sau lentile de contact
Nu îl vedem prea des pe prințul William cu ochelari, așa că poate fi o surpriză pentru unii să afle că vederea sa nu este foarte bună. Și că are nevoie de obicei de ochelari sau de lentile de contact pentru a-și continua ziua. Cu toate acestea, el a împărtășit la un moment dat ficultățile sale de vedere.
Vorbind în cadrul documentarului BBC Football, Prince William and Our Mental Health, a explicat: „Vederea mea a început să se diminueze puțin pe măsură ce am îmbătrânit și nu obișnuiam să port lentile de contact când lucram, așa că atunci când țineam discursuri nu puteam vedea fața nimănui. (…) pot să văd suficient pentru a citi ziarul și alte lucruri de genul acesta, dar nu puteam vedea de fapt întreaga sală. Și, de fapt, asta m-a ajutat foarte mult cu anxietatea mea”.
Primul viitor rege care s-a născut într-un spital
Prințul William s-a născut la 21 iunie 1982 la Spitalul St. Mary’s din Londra, fiind primul fiu al prințului Charles și al prințesei Diana. În acea zi, nu numai că a devenit primul membru al familiei regale britanice care s-a născut vreodată într-un spital, dar a devenit și primul viitor rege care s-a născut într-un spital.
Așa cum era tradiția, toți membrii familiei regale Mountbatten-Windsor de până atunci se născuseră la una dintre casele sau palatele regale. Regele Charles, de exemplu, s-a născut la Palatul Buckingham, în timp ce Prințesa Anne a văzut lumina zilei la Clarence House. Frații lor, Prințul Andrew și Prințul Edward s-au născut, de asemenea, amândoi la Palatul Buckingham.
Unul dintre cele mai memorabile momente ale Prințesei Diana, aceasta a renunțat la protocolul regal și a decis să nu nască acasă. De atunci, toți bebelușii regali s-au născut într-un spital, inclusiv fratele lui William, prințul Harry, și cei trei copii ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.
Primul membru al familiei regale care și-a arătat sprijinul pentru comunitatea LGBTQ+
Pe lângă alte numeroase cauze care îi sunt dragi, prințul William a fost, de asemenea, unul dintre primii membri ai familiei regale din istoria familiei care a luat atitudine în favoarea comunității LGBTQ+, în special în ceea ce privește sănătatea mintală. Pentru Luna Mândriei 2023, el a participat la un film în care a discutat despre dificultățile de sănătate mintală ale celor care sunt LGBTQ+.
De asemenea, a apărut pe coperta publicației LGBT Attitude Magazine, devenind astfel primul membru al familiei regale care își arată astfel sprijinul pentru comunitate. În timp ce a participat la un eveniment la organizația caritabilă LGBTQ+ Albert Kennedy Trust (AKT) în 2018, el a împărtășit, de asemenea, că și-ar susține pe deplin copiii dacă aceștia ar fi gay.
„Cred că nu începi să te gândești cu adevărat la asta până când nu ești părinte și cred că – evident, absolut în regulă pentru mine. Singurul lucru de care aș fi îngrijorat ar fi modul în care, în special rolurile pe care le ocupă copiii mei, cum va fi interpretat și văzut acest lucru. Așa că eu și Catherine am discutat mult despre asta pentru a ne asigura că sunt pregătiți”, a spus William.
William și Kate iubesc să se uite la televizor
Prințul de Wales a vorbit deschis despre dragostea sa pentru cinematografie și pentru box-set-uri în trecut – o pasiune care se manifestă clar în poziția sa de președinte al Academiei Britanice de Film și Televiziune (BAFTA). William și Catherine au dezvăluit amândoi că adoră să se uite la televizor. Înainte de a o cunoaște pe cumnata lor, Meghan, Harry a mărturisit că William și Kate erau amândoi mari fani ai serialului „Suits”.
Ce avere are William
William are și o avere personală destul de uimitoare. Atât el, cât și Harry au primit de la regina mamă, la moartea acesteia, aproximativ 6 milioane de lire sterline, iar mama lor, prințesa Diana, ar fi lăsat, de asemenea, fiilor săi o avere mare, de aproximativ 10 milioane de dolari.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook