Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William rupe tăcerea pe rețelele de socializare, pentru prima dată de când Kate a spus cât e de bolnavă

Prințul William rupe tăcerea pe rețelele de socializare, pentru prima dată de când Kate a spus cât e de bolnavă
Prințul William a transmis un mesaj personal pe contul său oficial de Instagram. E pentru prima dată când prințul de Wales rupe tăcerea după anunțul făcut de Kate.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, i-a adus un omagiu „leoaicei” Angliei, Rachel Daly, împărtășind un mesaj personal în această după-amiază pe contul oficial de Instagram pe care îl împarte cu Kate.

Prințul nu-și va relua îndatoririle publice până când copiii săi nu se vor întoarce la școală după sărbători

Prințul William a dat primul semn pe rețelele de socializare

Tatăl a trei copii, care în prezent își petrece vacanța de Paște alături de Kate și de copiii lor, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, opt ani, și prințul Louis, cinci ani, i-a adus un omagiu fotbalistei după ce aceasta și-a anunțat retragerea. Familia regală a păstrat tăcerea în ultimele săptămâni, în timp ce prințesa de Wales își ia timp să se recupereze în timpul unor runde de chimioterapie „preventivă” pentru a opri boala.

După ce aceasta a fost descoperită în timpul unei intervenții chirurgicale abdominale majore la începutul acestui an. Prințul, care nu a fost văzut în public de la anunțul soției sale, nu este de așteptat să își reia îndatoririle publice până când copiii săi nu se vor întoarce la școală după sărbători.

„Se va concentra pe o recuperare completă”

William și Kate

În discursul său adresat națiunii în care a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer, Kate a dezvăluit că ea și William „au făcut tot ce au putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii”. Ea a adăugat că a-l avea pe William alături de ea a fost o „mare sursă de confort și reasigurare”, iar ea se va „concentra pe o recuperare completă”.

Într-un mesaj video emoționant la sfârșitul lunii martie în care anunța vestea, viitoarea regină a spus că au fost „câteva luni incredibil de grele” pentru familia ei, dar că se simte „bine și devine mai puternică pe zi ce trece”.

„Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a mai spus Kate. Ultimul angajament regal oficial al lui Kate a fost slujba religioasă din ziua de Crăciun de la Sandringham, pe 25 decembrie și până acum nu a fost stabilit un calendar pentru revenirea ei în viața publică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre