Simona Ionescu / Redactor Șef

Lacrimile nu se mai opresc pentru Andreea Bănică. A murit…

Lacrimile nu se mai opresc pentru Andreea Bănică. A murit…
L-a iubit enorm și ar fi făcut orice pe lume pentru ca acesta să trăiască. Andreea Bănică e distrusă. Micuțul a murit...

Micuțul Nino, cățelușul Andreei Bănică a murit. În lacrimi, artista a scris un mesaj tulburător pe rețeaua de socializare, alături de un video în care acesta apare în diferite ipostaze, înconjurat de familia sa minunată. Fanii sunt cu tot sufletul alături de vedetă.

”Rămâi cu bine, micuțul meu! Te-am iubit ca pe copiii mei… O parte din inima mea vine cu tine. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune!”, a fost mesajul îndurerat al cântăreței.

„Am crezut că mor odată cu el”

Nino a dat semne că e foarte rău de ieri, când a avut două episoade greu de descris în cuvinte. Andreea Bănică a fost tot timpul alături de cățeluș și într-un final a plecat de urgență la spital. Medicii au făcut tot ce au putut, dar n-a mai putut fi salvat…

„De dimineață Nino a căzut din picioare și a urlat atât de tare încât am crezut că mor cu el o dată…După criză, i-a dat Lucian să mănânce și a mâncat cu poftă mare. Apoi am stat două ore cu el până am crezut că este mai bine. Am plecat după copii la școală și când m-am întors făcuse din nou aceeași criză…

„L-am luat în brațe… a dat capul pe spate și a răcnit de durere”

L-am urcat în mașină și am pornit spre spital și când așteptam să îl preia, și-a dorit să coboare din pătuț. L-am lăsat pe jos crezând iar că este mai bine (speranța moare ultima)! Doar am crezut, pentru că s-a lăsat pe vine și mi-am dat seama că nu este în regulă. L-am luat în brațe… a dat capul pe spate și a răcnit de durere!!! O dată cu el și inima mea… nu știu dacă plec de aici cu el viu acasă sau… Atât de dureros…”, a fost mesajul emoționant al Andreei Bănică.

„Mă simt atât de incapabilă. Este primul meu băiețel”

Micuțul a început să se simtă rău din vara lui 2022, când Andreea Bănică le-a explicat fanilor prin ce situația grea trece. Artista spera la o minune și nu înceta să se roage lui Dumnezeu. „Este primul meu băiețel, iar de când l-am născut pe Noah l-am neglijat din ce în ce mai mult.

Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajuta încât aș vrea să dau 5 ani înapoi să îi spun să mă ierte și să îi ofer mai multă atenție. Poate doar dacă ar vorbi aș putea să mă iert și să îi promit că nu voi mai greși , că voi petrece mai mult timp cu el, că îl voi spală și peria mai des, că îi voi ascultă nevoile…Aproape 15 ani împreună și mă rog la o minune”, au fost cuvintele cântăreței.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre