Simona Ionescu / Redactor Șef

Lady Gaga a arătat uriașul inel de logodnă la Veneția. Orice femeie și-ar dori o asemenea bijuterie

Lady Gaga a arătat uriașul inel de logodnă la Veneția. Orice femeie și-ar dori o asemenea bijuterie
Prezentă pe covorul roșu în cadrul Festivalului de Film de la Veneția alături de logodnicul său, Michael Polansky, Lady Gaga a arătat spectaculosul inel de logodnă.

Lady Gaga, în vârstă de 38 de ani, l-a privit cu adorație pe Michael, în vârstă de 46 de ani, în timp ce își etala noul inel de logodnă orbitor pe covorul roșu plin de vedete.

Ce ținută inedită a purtat Lady Gaga

Lady Gaga, ținută spectaculoasă la Veneția

Solitarul cu diamant de opt carate, tăiat oval, montat în platină, a fost achiziționat de Polansky pentru suma de 578.000 de dolari, potrivit Brides. Gaga, care joacă rolul lui Harley Quinn în viitorul thriller, a purtat o rochie neagră dramatică, cu un top de catifea stil corset.

Look-ul a fost completat cu o coafură complicată, cercei uriași cu diamante. Michael, un antreprenor în domeniul tehnologiei, a arătat elegant într-un costum negru, cămașă albă și papion.

Pelicula este continuarea mult așteptată a filmului Joker din 2019, premiat cu Oscar, care a câștigat mai mult de 1 miliard de dolari la box office-ul global. Lady Gaga a fost susținută de logodnicul ei Michael în perioada premergătoare premierei thrillerului, mândru de o asemenea parteneră.

Cei doi și-au anunțat oficial relația în 2020

Vedeta și-a arătat inelul de logodnă la Veneția

Lady Gaga și iubitul său au început relația de iubire în 2019, dar au făcut totul oficial în 2020. Polansky este absolvent al Universității Harvard din 2006 și conduce Parker Group al fondatorului Napster, Sean Parker.

Planurile de nuntă pentru cuplu sunt în curs de desfășurare, iar sursele spun că vedeta dorește un  contract prenupțial de 900 de milioane de dolari înainte de a merge la altar. Michael a înțeles-o și nu s-a opus dorinței iubitei sale.

Ce ținută a purtat diva la ședința foto a filmului

Lady Gaga a purtat o rochie neagră Christian Dior

O ținută care a pus-o în evidență a ales Lady Gaga și pentru ședința foto a filmului. Ea a ales o rochie neagră de la Dior, accesorizată cu cercei cu diamante de la Tiffany & Co. și pantofi cu tocuri foarte înalte Christian Louboutin.

În timpul unei conferințe de presă de la Veneția, vedeta a povestit cum a fost să lucreze alături de Joaquin Phoenix, care îl interpretează pe Joker.

„Mi-a plăcut foarte mult și a fost o experiență complet diferită de cea pe care am avut-o vreodată cu un alt actor. Este incredibil de lejer și liber”, a spus ea, pentru Hollywood Reporter.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre