Simona Ionescu / Redactor Șef

Lady Gaga, criticată de fani la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024

Lady Gaga, criticată de fani la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024
Fanii celebrei Lady Gaga nu au fost deloc impresionați de prestația vedetei de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris.

În timp ce interpreta melodia „Mon Truc en Plumes”, Lady Gaga a avut probleme de sunet, iar fanii nu au putut decât să critice prestația vedetei americane.

Pe contul de socializare X fanii au spus că piesa ei „trebuie să fi fost cea mai proastă de până acum” și au afirmat că a cântat în „franceză adiacentă” în timp ce au criticat sunetul emisiunii. „Mare performanță de la Lady Gaga. Păcat că francezii au uitat să facă o verificare a sunetului în prealabil”, a fost de părere un internaut.

„Cea mai proastă prestația din viața ei”

„Lady Gaga nu cântă în fața unui public numeros pe un stadion, ci pe o platformă lângă râu. Sunetul este groaznic, sunetul pierzându-se în spațiul larg, în loc să fie reverberat în jurul unui stadion. (…) Nu știu ce a fost această performanță, dar trebuie să fi fost cea mai proastă din viața ei. #OlympicGames #Paris2024”, au mai spus fanii.

Spectacol în stil cabaret parizian

Lady Gaga, criticată pentru prestația de la deschiderea ceremoniei JO de la Paris. Sursă foto: Daily Mail

Lady Gaga a dat startul petrecerii cântând în fața a 320.000 de spectatori entuziasmați, strânși pe malul Senei. Spectacolul său impresionant a început pe o scară aurie, cu o serie de dansatori îmbrăcați în pene, care țineau pampoane ce ascundeau fața vedetei.

După un dans „picant” în care s-au văzut doar picioarele, penele au fost îndepărtate, iar Lady Gaga în apărut în toată splendoarea ei.

„Câștigătoarea premiului Grammy a continuat să cânte în limba franceză Mon Truc en Plume” și la un moment dat a mers să interpreteze la pian în onoarea țării gazdă a Jocurilor Olimpice din acest an. Vedeta a optat pentru un spectacol în stil cabaret parizian.

Sportivii au început să coboare pe o flotilă uriașă de 85 de bărci

Ceremonia de deschidere a început cu un scurtmetraj în care legenda fotbalului francez, Zinedine Zidan, a purtat torța olimpică înainte de a o transmite copiilor locali care au apărut pe malurile râului. În timp ce sportivii au coborât pe o flotilă uriașă de 85 de bărci, mulțimea a fost văzută ieșind la ferestrele caselor întinse de-a lungul Senei.

Peste 600.000 de persoane au participat la ceremonia de deschidere printre care și celebrități, precum vedeta pop Arianna Grande, campioana la tenis Serena Williams și celebrul Stephen Spielberg.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre