Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Diana Dumitrescu a dat vestea. Fanii s-au întristat

Actrița Diana Dumitrescu a dat vestea. Fanii s-au întristat
În ultima perioadă Diana Dumitrescu a stat cât mai departe de lumina reflectoarelor. Invitată recent într-un podcast, vedeta a dat o veste care i-a bulversat pe români.

Diana Dumitrescu este la a doua căsătorie și are un băiețel de cinci ani cu Alin Boroi. Cu primul soț, Ducu Ion, fiul celebrei producătoare de seriale Ruxandra Ion, a fost căsătorită prima oară, însă mariajul s-a destrămat după vreo patru ani. A fost, însă, perioada de glorie ca actriță a Dianei Dumitrescu, o blondă frumoasă, plină de viață, pe care publicul o vedea des la televizor.

Vestea dată recent de Diana Dumitrescu în podcast-ul lui Nasrin a surprins pe toată lumea. Actrița a anunțat că se gândește din ce în ce mai mult să se pocăiască.

Adorată în telenovelele în care a jucat, Diana Dumitrescu vrea să-și schimbe viața radical. Vedeta spune că este pregătită să se pocăiască, mărturisind că acest cult a ajutat-o să se roage și să comunice cu Dumnezeu.

Diana Dumitrescu: „Eu l-am descoperit pe Dumnezeu acolo”

 „Nu știam să mă rog. Am învățat să mă rog și cum să-i cer lui Dumnezeu lucrurile de care consider că am nevoie. Îmi doresc să mă convertesc la penticostali. Eu l-am descoperit pe Dumnezeu acolo. Este numai alegerea mea și indiferent cine sau ce îmi spune, este convingerea mea și dorința mea de a face acest lucru”, și-a început mărturisirea actrița.

„Acolo mi-a răspuns la întrebări”

„Eu acolo, la penticostali, l-am găsit pe Dumnezeu. Acolo am rezonat și acolo am vorbit cu Dumnezeu. Acolo mi-a răspuns la întrebări prin diverse forme. În momentul în care viața ta este mai liniștită, mai blândă și mai bună, și cu tine și cu cei din jur, prin prisma a ceea ce se întâmplă acolo este alegerea mea dacă o să fac asta. Și o voi face pentru că îmi doresc”, a mai spus vedeta în podcast-ul lui Nasrin.

A început să citească Biblia la 40 de ani

Diana Dumitrescu a mărturisit că nu a deschis niciodată Biblia până la vârsta de 40 de ani, dar acum a început să citească această carte sfântă. Actrița spune că atunci când face acest lucru „se face liniște în jur și dacă ceva te deranjează, te oprești”.

În plus, susține că liniștea o găsește în suflet și în momentul în care merge la biserică. „Nu mi se pare nimic greșit. Nu contează religia, eu l-am găsit lui Dumnezeu. Eu mă rog lui Dumnezeu. Există Dumnezeu în toate limbile și țările, nu contează religia.

M-am căsătorit ortodox, nu am o problemă. Totul a început de la 1 ianuarie anul acesta, când am zis: „Cum e oare să încep anul ducându-mă la Biserică, că n-am fost niciodată pe 1 ianuarie”. În timpul rugăciunii am simțit ca o energie, liniște. L-am simțit pe Dumnezeu și nu puteam să mă controlez de fericire”, s-a destăinuit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre