Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a primit cea mai bună veste. Querida zburdă de fericire

Oana Zăvoranu a primit cea mai bună veste. Querida zburdă de fericire
După o perioadă tumultoasă ce părea că nu se mai sfârșește, Oana Zăvoranu a primit, în sfârșit, vestea cea mare în legătură cu un proces. Instanța i-a făcut vedetei și soțului său, Alex Ashraf cea mai mare bucurie.

Momentele dificile prin care a trecut în ultima perioadă Oana Zăvoranu încep să se ducă, ușor, ușor. Cea mai bună veste primită de vedetă este decizia judecătorilor, care au respins cererea făcută de creditori în cazul clinicii pe care o deține alături de soțul său, Alex Ashraf. Asta înseamnă că Oana a scăpat de faliment!

„Respinge cererea ca neîntemeiată”

Creditorii pot face însă apel, în termen de șapte zile de la comunicarea hotărârii. „Respinge cererea de deschidere a procedurii falimentului formulată de creditorul Banca … S.A., ca neîntemeiată. Respinge cererea de deschidere a procedurii falimentului formulată de creditorul S. Vasile, ca neîntemeiată.

Cu drept de a formula apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin B.P.I., ce se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VII-a Civilă”, a decis instanța în cazul acestui proces.

În proces cu doi dintre foștii administratori ai clinicii sale

Oana Zăvoranu și Alex au primit vestea cea bună!

De mai bine de doi ani, Oana Zăvoranu se află în proces cu doi dintre foștii administratori ai clinicii sale. E vorba de dr. Ioan Bogdan Furtună și Horia Vlădescu. Oamenii legii au luat atitudine după ce Oana nu a mai achitat facturile emise de furnizorii de servicii și echipamente și consumabile medicale.

Querida a spus cu ceva timp în urmă că s-a ajuns în această situație din cauza foștilor manageri, care au făcut ce au vrut în clinică, fără să o consulte. Querida a povestit la emisiunea Xtra Night Show că are informații de la fratele lui Horia Vlădescu, Alex, că acesta s-a comportat „execrabil” cu propria familie.

Și susține că acesta a făcut „pușcărie între 2008-2009 în Germania, dețin document”. De asemenea, l-a acuzat pe acesta că „după ce a luat toate contractele din clinica noastră, și-a făcut o clinică medicală”.

„Dacă știam, nu avea că se caute în clinica mea și a soțului meu”

„L-ați întrebat (n.r. pe Horia Vlădescu) cu ce se ocupa înainte să-i crească o clinică medicală după ce a dat mâna cu Oana Zăvoranu și cu Alex Ashraf?

Se ocupa cu aprovizionarea de tuș pentru sprâncenele pe care le făcea nevasta lui. (…)  Dacă știam, nu avea că se caute în clinica mea și a soțului meu. El neagă? Eu am documente. Vă voi pune la dispoziție foaia cu mandatul, este trecută cu data, cu tot”, susține Oana Zăvoranu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre