Simona Ionescu / Redactor Șef

Lady Gaga și-a șocat fanii cu ultimele fotografii. Veți vedea de ce

Lady Gaga și-a șocat fanii cu ultimele fotografii. Veți vedea de ce
Aproape 1,5 milioane de fani au reacționat în doar câteva ore la anunțul postat de celebra Lady Gaga. I-a impresionat în egală măsură faptul că aceasta are mai multe nominalizări la MTV Video Music Awards (VMA) dar și că a dat dovadă de maxim curaj și s-a pozat nemachiată ca să anunțe acest lucru. Cum arată Lady Gaga nemachiată? Veți vedea.

Lady Gaga şi Ariana Grande conduc nominalizările la ediţia de anul acesta a premiilor MTV Video Music Awards (VMA) cu câte nouă nominalizări fiecare, inclusiv piesa de succes la care au colaborat, „Rain On Me”, care ar putea câştiga trofeele de la categoriile cel mai bun videoclip şi cântec al anului.

Gala din acest an se va desfăşura fără public, în data de 30 august la New York și va fi transmisă live. Organizatorii au anunţat joi nominalizările şi au adăugat două categorii create special pentru pandemia de coronavirus: cel mai bun videoclip muzical de acasă şi cea mai bună reprezentaţie din carantină.

După Lady Gaga şi Ariana Grande se clasează Billie Eilish şi The Weekend, cu câte şase nominalizări fiecare, şi Taylor Swift, cu cinci menţiuni pentru „Folklore”, lansat înainte de termen.

Surpriză de proporții pentru fani

Fanii așteaptă cu emoție apariția lui Lady Gaga la premiere. Cu siguranță va avea o ținută nonconformistă, așa cum i-a obișnuit. Până atunci, artista a șocat audiența postând o imagine cu ea „all natural”, fără machiaj.


De ce e secretoasă Iulia Vântur în relația ei cu Salman Khan

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit un an. Dar să o vedeți pe sora ei de 23!


„Sunt atât de recunoscătoare și atât de binecuvântat că am 9 nominalizări # VMA în acest an pentru albumul meu Chromatica, pentru Rain On Me și pentru alte spectacole pe care le-am oferit. Este o perioadă atât de dificilă pentru oamenii din întreaga lume, chiar apreciez cât de norocoasă sunt să am o zi ca azi.

Sper că toți vă veți sărbători acest moment, toată lumea ar trebui să fie nominalizată la un premiu chiar acum. Pentru vitejie, curaj, pentru spiritul uman puternic. Dumnezeu să vă binecuvânteze, vă iubesc și mulțumesc pentru acest dar de astăzi”, a scris vedeta. În imagine i se văd tatuajele de pe brațe.

Vedetă pe scenă și pe rețelele de socializare

Lady Gaga are aproape 43 de milioane de fani pe Instagram, iar din când în când îi delectează pe aceștia cu fotografii în care apare nemachiată. De obicei, marile vedete evită să facă astfel de gesturi.

Ea este una dintre cele mai de succes voci la nivel mondial. Pe numele de botez Stefani Joanne Angelina Germanotta, este cântăreață, compozitoare, actriță, producătoare și femeie de afaceri, având o avere estimată la aproape 300 de milioane de dolari.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre