Simona Ionescu / Redactor Șef

Una din marile sportive ale României își schimbă viața total. Crede că ploaia de la nuntă e de vină

Una din marile sportive ale României își schimbă viața total. Crede că ploaia de la nuntă e de vină
Una dintre marile sportive ale României trece printr-un moment extraordinar al vieții și crede că ploaia de la nuntă este de vină. Gimnasta și alesul inimii ei s-au căsătorit recent, iar acum a venit si momentul în care totul se schimbă în viața lor.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit în urmă cu trei luni, pe data 8 iunie, în foișorul de pe Lacul Snagov. Ceremonia a fost cu peripeții, căci mirii au spus „Da” pe ploaie. La momentul respectiv, Larisa Iordache a emis o teorie despre vremea capricioasă. Acum, s-a dovedit că marea gimnastă a avut dreptate, căci ploaia a binecuvântat-o cu adevărat. 

După ceremonia care a avut loc în foișor, pentru ca actul de căsătorie să nu se ude de la rafalele de ploaie, mirii au împărtășit câteva gânduri și emoții legate de ziua importantă.

 „Soțul și Soția Chiriță. După mulți ani de provocări și victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înțelegem că suntem făcuți unul pentru altul”, spunea Larisa Iordache la momentul respectiv. 

Larisa Iordache este însărcinată 

La doar trei luni de la căsătorie, Larisa Iordache și soțul ei, Cristian Chiriță, au dat vestea cea bună: vor deveni părinți! Gimnasta, care s-a retras din activitate în 2021, a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de soţul ei Cristian, care îi ţine mâna pe burtică.

Larisa Iordache a anunțat că este însărcinată

 „Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubirea noastră infinită“, a scris Larisa în dreptul imaginii. 

Marea gimnastă crede că ploaia aduce belșug

Sportiva spunea în urmă cu trei luni că ea crede că ploaia din momentul cununiei a fost un semn de la mama sa, din ceruri. Astfel, iată că belșugul de care vorbea Larisa Iordache după cununie s-a concretizat în faptul că ea și soțul ei vor deveni în curând părinți. Practic, viața celor doi se va schimba acum definitiv, odată cu apariția bebelușului în familie. 

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au avut parte de ploaie la nunta lor din luna iunie

„Se spune din bătrâni că ploaia aduce belșug, iar pentru mine, aceasta a fost o modalitate prin care am simțit prezența mamei mele alături de noi. Ea a iubit viața și ne-a înveselit întotdeauna”, a declarat Larisa după nuntă. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre