Simona Ionescu / Redactor Șef

Larisa Uță îl distruge pe Alin Oprea: „Alcoolic! M-a lovit, umbla în patru labe și tremura”

Larisa Uță îl distruge pe Alin Oprea: „Alcoolic! M-a lovit, umbla în patru labe și tremura”
Dezvăluirile Larisei Uță după patru ani de tăcere au uluit România. Fosta parteneră a lui Alin Oprea a povestit la ce a fost supusă de bărbatul despre care spune că este alcoolic.

În podcastul lui Bursucu, Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea și-a descărcat sufletul împovărat. Fosta parteneră a mărturisit cu lacrimi în ochi că a fost lovitură de artistul care este alcoolic

„Halucinații, tremurat, mers în patru labe”

„M-a lovit. O singură dată. Era foarte beat. Soțul meu, pentru că la vremea aceea era soțul meu a fost și este, pentru că nu te faci bine de așa ceva… alcoolic. Ce au trăit copiii mei, ani de zile din viața noastră… Să-l păzești la ușă să nu iasă să-și cumpere, să ascunzi cheile, halucinații, tremurat, mers în patru labe”, a spus Larisa Uță.

„Am avut atacuri de panică, atacuri de anxietate”

În cei patru ani de la divorț, Larisa a mărturisit că a trecut prin cele mai grele momente din viață. „Am avut atacuri de panică, atacuri de anxietate, am intrat cu mașina în stâlp și m-am dus la muncă în cinci minute și am râs…

Că acolo, nu te duci la muncă să plângi”, a spus femeia cu lacrimile curgând pe obraji. Dacă pe vremuri se întâmpla să plângă în fața copiilor, acum nu o mai face pentru că aceștia „nu mai pot să audă, nu mai vor să audă. E o durere constantă în sufletul lor și eu nu pot să mai plâng în fața nimănui”.

„Nu le-a spus odată la mulți ani de ziua lor”

„Copiii și-au dorit ca tătăl lor să-i întrebe: ești bine? Nu le-a spus odată la mulți ani de ziua lor. În schimb, de ziua lui Adi, își pune poză cu copilul altcuiva și se dă mare cu copilul altcuiva. Mă, de ziua băiatului. Și de ziua Melissei își pune poză cu fata altcuiva”, a continuat Larisa destăinurile.

Cum a aflat că a fost înșelată

Dintre toate momentele trăite alături de Alin Oprea, cel mai greu a fost cel în care a aflat cum a fost înșelată, când „am căzut din picioare”.

„Iau telefonul, mă uit la whatsup. Zic ok, sunt așa, mi s-a părut. Mă uit în poze, în video și ce văd? Și văd o doamnă cu mișcări stânga, dreapta, înainte, înapoi. Am văzut actul în sine, filmat dintr-un unghi foarte interesant.

Și intru la doamna pe Facebook. Văd pe Facebook-ul respectiv și ăla a fost momentul în care am căzut din picioare. Doamna avea poză la mine în casă… „Mă simt fericită” (n. scrisese în dreptul pozei)”, și-a spus durerea fosta parteneră de viață a lui Alin Oprea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri