Simona Ionescu / Redactor Șef

Procurorii de la DIICOT au avut o contribuție majoră la divorțul lui Alin Oprea de prima soție

Procurorii de la DIICOT au avut o contribuție majoră la divorțul lui Alin Oprea de prima soție
Acum e fericit lângă o femeie pe care crede că Dumnezeu i-a scos-o în cale, dar Alin Oprea poartă în suflet povara primului divorț. Ce implicare au avut procurorii DIICOT.

A ascuns infidelitatea soției sale și a spus totul, fără menajamente, la emisiunea lui Denise Rifai. Alin Oprea povestește că procurorii DIICOT i-au deschis ochii.

Invitat la Kanal D, cântărețul Alin Oprea a vorbit despre infidelitatea soției și situația grea prin care a trecut cu divorțul. Artistul a aflat că e înșelat după ce procurorii DIICOT au monitorizat telefoanele familiei cinci ani, într-o investigație legată de firma lor de organizare evenimente.

Timp de doi ani, Alin Oprea a încercat să țină totul pentru el, pentru că nu vroia să-și destrame familia. În plus, a dorit ca fiica sa să-și serbeze majoratul și după acest eveniment adevărul să iasă la iveală. Din păcate însă, n-a fost să fie așa…

„Mi-am dat seama că nu doar un vis mi s-a spulberat, ci și familia mea”

Alin Oprea și fosta soție, Larisa

Alin Oprea spune că a avut un șoc în momentul în care a ascultat convorbirile și atunci și-a dat seama „că nu doar un vis mi s-a spulberat, ci și familia mea. Și că din acel moment, după ce am aflat, cu o probabilitate de 100% nu voi putea merge mai departe, dar am ales să ascundem acest moment”. Cântărețul precizează că soția i-a recunoscut simplu că „a avut doi”, afirmând că „o să le spun și copiilor”.

„Am avut încredere totală în ea”

„Am acceptat foarte greu asta, pentru că eu am crezut cu adevărat în această femeie, nu am iubit-o în adevăratul sens al cuvântului, nu a fost femeia vieții mele, dar am respectat-o și am avut încredere totală în ea.

Fetița noastră împlinea 18 ani pe data de 2 august 2020 și am stabilit de comun acord ca până atunci să fie liniște, să putem sărbători majoratul fetei și abia atunci să demarăm procedurile de divorț”, a mărturisit Alin Oprea. Dar situația s-a precipitat chiar cu o lună înainte de ziua fetei „împiedicându-mă să mă bucur și de acest lucru.”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre