Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Cosoi dă vestea cea mare. Se va întâmpla în toamna acestui an

Laura Cosoi dă vestea cea mare. Se va întâmpla în toamna acestui an
Sunt mulți ani de când Laura Cosoi a luat pauză de la marea sa dragoste, televiziunea. Se pare că așteptarea a luat sfârșit.

Laura Cosoi e însărcinată cu al treilea bebeluș. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să-l strângă în brațe, apoi se pune pe treabă.

Laura Cosoi dă vestea cea mare. Se va întâmpla în toamna acestui an

Frumoasa Laura Cosoi nu mai poate să stea departe de ceea ce iubește cel mai mult, televiziunea. Vedeta a declarat pentru Impact că urmează să se întoarcă pe micile ecrane, dar mai e ceva de așteptat până atunci. Asta pentru că urmează să vină pe lume cel de-al treilea copil al vedetei, e vorba de o fetiță, care va vedea lumina zilei în luna iunie a acestui an. Chiar dacă mai e ceva până atunci, Laura s-a apucat de pregătiri și spune că fiind la a treia sarcină, nu mai are atât de multe emoții.

Numele bebelușului va rămâne secret

Deși toată lumea e curioasă să știe ce nume va purta micuța, Laura și soțul ei preferă să țină acest lucru la secret, deocamdată. „Avem pătuțul, și alte lucruri de la Vera. La Rita, la primul copil am fost supersitițioasă, pentru că nu știi cum va decurge sarcina. Apoi deja, la al doilea, la al treilea copil, lucrurile sunt clare.

Am deja pregătit cam totul, am comandat și haine noi pentru cea mică. Doar numele prefer să-l ținem secret până la naștere. În general, am avut sarcini ușoare. Am mai luat în greutate, dar nu am avut probleme sau emoții. Pe parcursul sarcinii, nu am avut pofte, dar eu sunt de felul meu pofticioasă. Acum am mâncat mai multe dulciuri ca de obicei, dar nu am exagerat.”, a mărturisit blonda.

A primit oferta mult așteptată

Laura spune că ar fi vrut să revină în televiziunea anul trecut, dar sarcina i-a dat planurile peste cap, așa că speră că acest lucru se va întâmpla în toamna lui 2022. Mai ales că acum a primit o ofertă de nerefuzat.

„În momentul acesta, am o ofertă. Trebuia să se întâmple primăvara asta, dar s-a amânat pentru la toamnă. Până acum nu s-a nimerit nicio emisiune care să mi se potrivească. Nu am fost niciodată un om avid după celebritate. Tocmai de aceasta am avut o pauză destul de mare. Dar mi-aș dori să mă întorc în tv.”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre