Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Cosoi își strigă durerea după pierderea mamei. Actrița suferă cumplit

Laura Cosoi își strigă durerea după pierderea mamei. Actrița suferă cumplit
Laura Cosoi trece prin cele mai grele momente ale vieții. Și-a condus mama pe ultimul drum și a postat câteva amintiri cu cea mai importantă femeie din viața sa. Durerea e cumplită.

Laura Cosoi e distrusă de când și-a pierdut mama. Sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel, iar artista se hrănește cu amintiri. Vedeta își strigă durerea pe contul de socializare, unde a postat două video-uri.

Într-unul dintre acestea, profesoara Ligia Cosoi, mama Laurei, apare în sala de sport, demonstrându-și încă talentul pentru care a fost atât de iubită. Femeia dansează asemenea îngerilor și, în final, face o reverență către cei care au filmat-o.

„Vă iubesc!”

Un alt videoclip care i-au pe fanii Laurei Cosoi să lăcrimeze este de la o aniversare a Ligiei Cosoi. Mama vedetei este surprinsă când este primită de familie și prieteni cu flori, cântându-i „Mulți ani trăiască”. Cu ochii în lacrimi și extrem de emoționată, aceasta le-a mulțumit tuturor pentru surpriza pe care i-au făcut-o.

„Mulțumesc, aștept să-mi treacă nodul acesta din gât. Emoțiile n-o să-mi treacă niciodată, pentru că astea m-au hrănit întotdeauna. Și iubirea… și vă iubesc!”, au fost cuvintele Ligiei Cosoi care nu vor fi uitate niciodată de toți cei care au participat la acel moment unic.

„Mami, te iubim dincolo de viața asta”

Laura Cosoi a dat vestea tristă despre dispariția mult prea devreme a mamei sale pe contul de socializare. Mesajul i-a tulburat pe toți cei care o cunosc. „Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, au fost cuvintele Laurei. Aceeași fotografie a fost pusă de Laura Cosoi și în ianuarie 2023 atunci când și-a sărbătorit mama, alături de cel mai frumos mesaj de dragoste pentru cea care i-a dat viață.

A luptat pentru viață 15 ani

Ligia Cosoi a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă în anul 2008, iar de atunci a luptat cât a putut să o învingă. „Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi și foarte mult nu poți influența dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții”, a explicat Ligia Cosoi cu mult timp în urmă despre boala sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre