Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Lavric are probleme mari de sănătate. Cântăreața se pregătește de operație

Laura Lavric are probleme mari de sănătate. Cântăreața se pregătește de operație
Cu doar un an în urmă, Laura Lavric s-a internat în  spital și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la șold. Acum, are nevoie de o altă operație.

Artista Laura Lavric are probleme la un șold și urmează să sufere o operație. Cântăreața spune că va apela tot la profesionalismul medicului care a făcut intervenția chirurgicală și anul trecut, tot la șold.

Medicul i-a fost recomandat de Elena Merișoreanu și Contantin Enceanu. Laura Lavric suferă de coxartroză și a mai suferit o operație la șoldul celălalt, care a fost un succes. Cântăreața recunoaște că anul trecut i-a fost frică, iar recuperarea a fost destul de complicată, fiind obligată să se deplaseze folosind un cadru metalic, apoi bastonul. Acum a prins încredere în medic și spune că se va duce la operație cu inima deschisă. Laura Lavric chiar glumește și spune că nu înțelege de ce a stat atâta timp când „uite, te poți vindeca, apoi ești iar ca o balerină”.

„Și ei au fost operați în această clinică, însă la genunchi”

Laura Lavric are nevoie de operație

„(…) e boala oaselor, jumătate dintre românce au aceste probleme, mai ales la menopauză. Mă operez tot la doctorul Stoica, de la Spitalul Foișor, din București, mi l-au recomandat colegii mei de scenă Elena Merișoreanu și Constantin Enceanu, și ei au fost operați în această clinică, însă, la genunchi. (…) e o țâră mai greu cu recuperarea, dar acum sunt bine. Mi-a fost frică să mă operez prima oară, acum nu-mi mai e”, a spus simpatica vedetă.

„Sunt atentă la ce mănânc, colesterolul e colesterol, mai iau și câte o pastiluță”

Solista nu înțelege de unde i-au venit aceste probleme, mai ales că niciodată nu a fost o persoană sedentară, din contră a făcut multă mișcare în viață. În plus, are mare grijă la dietă și a renunțat definitiv la prăjeli.  „(…) mergeam kilometri întregi pe jos. Sunt atentă la ce mănânc, colesterolul e colesterol, mai iau și câte o pastiluță. Evident că, dacă o dai pe grăsimi, pe prăjeli, faci colesterol, eu însă le-am exclus definitiv din alimentație. Face bine la sănătate, dar și la talie, la frumusețe, nu te mai îngrași”, mai spune Laura Lavric.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre