Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf, la un pas să fie dat afară de la U Craiova. Petrecerile și amanta îi pun cariera pe butuci

Laurențiu Reghecampf, la un pas să fie dat afară de la U Craiova. Petrecerile și amanta îi pun cariera pe butuci
După divorțul de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf are probleme și la serviciu. E posibil să se despartă de Universitatea Craiova, chiar înainte de sărbători.

Mandatul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova e pus sub semnul întrebării. Se pare că antrenorul va avea o iarnă grea.

Job-ul lui Laurențiu Reghecampf, pe muchie de cuțit. E la un pas să fie dat afară

Contractul lui Laurențiu Reghecampf cu Universitatea Craiova expiră în 2023, dar s-ar putea încheia mult mai devreme. Poate chiar înainte de sărbători, spun sursele. Printr-o situație asemănătoare a trecut acum doi ani și Victor Pițurcă, dar atunci părțile au convenit asupra plecării acestuia.

Sursele spun că patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, e foarte supărat și i-ar fi dat un ultimatum lui Reghe. Dacă echipa nu intră în play-off, adio prime de joc. Rotaru e nemulțumit grav de modul în care Reghecampf a gestionat situația în Bănie și i-a reproșat antrenorului că le-a dat jucătorilor mult prea multă libertate.

În plus, acesta a fost deranjat și de petrecerile cu lăutari care au avut loc chiar și în perioada cantonamentului din Lunca Jiului. Și nici participarea lui Reghe în emisiunea „Fiţă cu Adiţă” nu a fost pe placul patronului.

Divorțul i-a stricat imaginea

Pe de altă parte, sursele spun că divorțul, scandalul și fotografiile cu amanta Corina i-ar fi stricat grav imaginea antrenorului Craiovei. Cât timp echipa a funcționat bine nimeni nu a avut ce să-i reproșeze, dar în ultima perioadă totul e haotic în viața fostului soț al Anamariei Prodan.

Deranjantă pentru patronat a fost și alăturarea lui Basarab Panduru la staff-ul tehnic al lui Reghecampf. Un alt reproș care i s-a făcut lui Reghecampf a fost faptul că l-a adus pe Alexandru Crețu, Laurențiu chiar insistând asupra acestui lucru. Din păcate însă, prestațiile acestuia au fost mult prea slabe.

Oare Reghecampf va mai atinge vreodată nivelul pe care l-a avut atunci când soția sa l-a sprijinit?, se întreabă fanii.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre