Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf nu se lasă. Ce urmărește prin noile procese deschise Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf nu se lasă. Ce urmărește prin noile procese deschise Anamariei Prodan
Anamaria Prodan a fost anunțată de avocații ei că luna aceasta va bate drumul către tribunal. Fostul soț, Laurențiu Reghecampf i-a deschis proces peste proces.

În ultima perioadă, Laurențiu Reghecampf căruia Corina Caciuc i-a mai dăruit un copil, i-a deschis Anamariei Prodan mai multe procese. Afacerista a fost chemată luna aceasta de mai multe ori la tribunal de fostul soț, dar spune că se vor ocupa avocații ei de tot.

„Face procese să ia înapoi numele de Reghecampf

Anamaria Prodan și Ronald Gavriil, care acum o face fericită

Procesul de divorț dintre cei doi va avea o nouă înfățișare în luna iunie, dar Laurențiu Reghecampf susține că i-a stricat imaginea publică atât lui cât și Corinei Caciuc, așa că a deschis proces. De asemenea, antrenorul vrea să-i fie interzis fiului său, Bebeto, să apară în filme sau reality show-uri. Nu în ultimul rând, Reghecampf vrea ca după divorț, fosta soție să nu mai poarte numele său.

„Face procese să ia înapoi numele de Reghecampf, deși Anamaria a câștigat deja în instanță numele, unde s-a dovedit că la acest nume a avut o contribuție majoră în a-l face cunoscut pe antrenor”, au declarat surse pentru Click. Acestea susțin și că „Reghecampf cere bani, despăgubiri, pentru că au apărut poze compromițătoare și imagini video cu Corina Caciuc”. Nu în ultimul rând, sursele mai spun că „Reghecampf mai cere judecătorilor ca divorțul să se pronunțe din orice vină, mai puțin a lui”.

„Am înviat din morți toți”

Prima fotografie a celui de-al doilea copil al lui Reghecampf cu Corina Caciuc

În timp ce Reghecampf se ocupă de procese, Anamaria Prodan spune că-și trăiește liniștită viața și nu mai vrea să audă de „Reghe și amanta lui”. Afacerista a menționat că îi sunt „indiferente personajele” și vrea să fie fericită pentru că „după furtună apare lumina mereu”.

Fosta soție a antrenorului a mărturisit că își amintește tot mai rar de Reghecampf, iar de când acesta a dispărut din viața familiei „am început să ne ridicăm, să respirăm și să progresăm enorm. Am înviat din morți toți. Și am simțit după foarte mulți ani ce înseamnă libertatea, liniștea și fericirea”.

Jurnaliștii din Arabia Saudită spun că e posibil ca Reghe să fie dat afară de la echipă

Are lângă ea un „bărbat adevărat” și a uitat „de toată mizeria”. „Speră amândoi că iau ceva bani de la noi, de la mine și de la copiii lui. Ce putem face?!”, a declarat Anamaria Prodan. Jurnaliștii din Arabia Saudită spun că antrenorul are probleme și la echipa Al Tai pe care o antrenează, iar faptul că a pierdut după ce a condus cu 2-0 în etapa cu numărul 26, va fi fatal pentru Reghecampf, care ar putea fi dat afară.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre