Simona Ionescu / Redactor Șef

Lecție de viață de la Denise Rifai despre partenerul ideal. Se ghidează după un principiu clar

Lecție de viață de la Denise Rifai despre partenerul ideal. Se ghidează după un principiu clar
Mulți bărbați și-ar dori să fie în preajma lui Denise Rifai, dar puțini reușesc. Și asta pentru că prezentatoarea are principii clare pentru a-și alege partenerul.

E frumoasă, deșteaptă și are tot ce-și poate dori un bărbat. Dar Denise Rifai nu e genul de femeie care să se arunce într-o relație. Un bărbat va trebui să muncească mult până dacă vrea să devină partenerul vedetei. 

Ce vrea Denise Rifai de la un partener

Prezentatoarea se ghidează după principii clare de viață, unul dintre acestea fiind expus recent și pe contul de socializare.

„Partenerul ar trebui să fie spațiul tău sigur, nu o altă luptă în viață”, a fost mesajul lui Denise Rifai.

Primul iubit a plimbat-o cu tramvaiul

Cu ceva timp în urmă, invitată într-un podcast, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a povestit despre primul iubit. Bruneta a explicat că acceptat invitația de a se plimba cu tramvaiul cu acest tânăr, pentru că a fost atrasă de comportamentul acestuia, nicidecum de situația materială a acestuia.

„Eu aveam deja o mașină”

Denise Rifai, povestiri despre primul iubit

„M-a invitat la o plimbare cu tramvaiul 32, eram în liceu. Eu aveam deja o mașină, m-a sunat și m-a întrebat mi-a spus că el este foarte romantic. Și dacă aș accepta să merg cu el la o plimbare cu tramvaiul.

Era un băiat așa fin. Eu aveam deja mașină, aveam 18 ani. În cultura mea, așa cum am fost crescută, femeia trebuie să-și urmeze bărbatul, dacă vrea să mergem cu tramvaiul, mergem cu tramvaiul”, a explicat vedeta.

Totul a fost doar un test

Nici prin gând nu i-a trecut că propunerea băiatului a fost doar un test, dar când s-au întâlnit, acesta o aștepta cu mașina personală.

„M-am dus unde m-a chemat. Era într-o super mașină. Dar mă testa, el a vrut să vadă… până la mine, toate fetele pe care le chema în oraș le spunea să meargă cu tramvaiul și ele spuneau nu”, s-a destăinuit prezentatoarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri