Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura dintre Oana Roman și Pepe vine și de un eveniment tragic. A apărut dovada emoționantă

Legătura dintre Oana Roman și Pepe vine și de un eveniment tragic. A apărut dovada emoționantă
De-a lungul anilor, Oana Roman și Pepe au fost așa de apropiați că nu puțini erau cei care puneau sub semnul întrebării o posibilă relație între cei doi. După despărțirea artistului de Raluca, părea că fiica fostului premier și-a retras ambasadele.
  • Există însă o legătură între cei doi. Oana Roman și Pepe sunt legați. În trecut, Oana era nelipsită de la aniversările lui Pepe și de la orice alte evenimente importante din familia lui, dar după căsătoria cu Raluca Pastramă, fiica lui Petre Roman nu a mai fost invitată,
  • Oana era apropiată și de restul membrilor familiei artistului. Se bucura alături de ei în momentele fericite, suferea cu ei odată, în clipele grele.
  • Fosta soție și parteneră a lui Marius Elisei a dezvăluit cine îi este cel mai mare sprijin, de „dincolo”, în aceste momente grele în care medicii luptă pentru viața mamei ei, Mioara Roman. Ajutorul vine, iată!, de lângă Pepe.

Semnul divin pe care l-a primit Oana Roman are legătură cu Pepe

Mioara Roman (83 de ani) a ajuns în stare critică la Spitalul Floreasca, zilele acestea. Mama Oanei Roman a fost nevoită să treacă printr-o operație grea, dar care a decurs bine. În tot acest timp, fiica ei a găsit un refugiu pentru a-și găsi calmul și pentru a-și alina durerea la gândul că, probabil, își va pierde mama.

Oana Roman suferă enorm zilele acestea la gândul că mama sa nu este bine (Sursa foto: Instagram)

Vedeta a împărtășit cu fanii ei o un moment foarte trist din via ei. Sâmbătă s-au împlinit 16 ani de când Franco, nepotul iubit al lui Pepe a murit. Chiar dacă în ultimii ani ea și Pepe nu s-au mai întâlnit, vedeta nefiind invitată nici la botezul băiețelului artistului, nici la aniversarea acestuia de un an, și nici la petrecerile de ziua lui Pepe, Oana Roman are sentimente aparte pentru nepotul defunct.

Oana Roman a mers la mormântul lui Franco, nepotul adolescent al lui Pepe, care a murit când avea numai 17 ani (Sursa foto: Instagram)

Ea s-a dus la mormântul lui Franco să îi pună o lumânare și să îi mulțumească pentru faptul că are grijă de ea. Simte că asta se întâmplă. Cei doi au avut o relație de prietenie aparte și Oana este convinsă că de sus, din cer, acesta o veghează și îi dă putere. Semnul nu a întârziat să apară.

În fiecare an, Oana se roagă la mormântul lui

„Azi, 16 ani de când Franco e un înger. Un înger care veghează, aude, ascultă și ajută. Am venit să îi mulțumesc, așa cum fac an de an pe 21 octombrie. Luni, în orele în care mama era în operație, am venit la el. Când am ajuns, deși plouase toată noaptea și toată dimineața, a ieșit un soare orbitor și am știut că mă aude, și mă ajută. Și mama a ieșit cu bine din operație”, a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei cu mormântul lui Franco.

Cum a murit Franco, nepotul iubit al lui Pepe

Vizita la cimitir pare să îi apropie, din nou, pe Oana și Pepe. Franco, nepotul lui Pepe, Franco, și-a pierdut viața într-un accident rutier. S-a întâmplat când avea doar 17 ani și visa să devină fotbalist. Nepotul lui Pepe și-a pierdut viața pe 21 octombrie 2007, într-un teribil accident de mașină, provocat de unul dintre prietenii lui, Dănuț, care s-a urcat la volan în stare de ebrietate.

Patru tineri au decedat în accident, printre care și Franco Pascu. Din cauza vitezei excesive, pe fondul consumul de alcool, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-o remorcă aflată pe marginea drumului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre