Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre Anghel Damian și o rasă de câini foarte iubită. Nimeni nu a știut până acum

Legătura neștiută dintre Anghel Damian și o rasă de câini foarte iubită. Nimeni nu a știut până acum
Iubitul și viitorul soț al cântăreței Theo Rose, regizorul Anghel Damian e foarte secretos când vine vorba de viața personală. Recent însă, a dezvăluit legătura sa cu o rasă de câini pe care o iubesc și cei mici și cei mari.

Husky. Așa îi spun prietenii intimi lui Anghel Damian, pentru că atât regizorul cât și celebra rasă de câini au ochii de albastrul cerului.

Porecla i-a fost dată de fosta iubită, Lia Bugnar

Anghel Damian a avut două porecle: Husky și Grasul

Anghel Damian a povestit pentru o publicație că persoana care i-a spus prima dată Husky a fost Lia Bognar, fosta sa iubită. El crede că s-a ajuns la această poreclă din cauza ochilor săi albaștri sau, posibil a comportamentului. Sau, de ce nu, ambele variante pot fi posibile. Indiferent ce ar fi gândit Lia Bugnar când i-a spus Husky a rămas întipărit în mintea prietenilor săi cei mai intimi, care-l strigă cu acest apelativ.

S-a luptat cu kilogramele în plus în perioada adolescenței

Dacă acum unii ar spune că ar trebui să mai pună câteva kilograme pentru că e cam slăbuț, în adolescență Anghel Damian a avut probleme din cauza kilogramelor în plus. Motiv pentru care prietenii i-au pus o altă poreclă: Grasul.

Anghel spune că vinovat de situația în care ajunsese în adolescență era junk food-ul, dar face parte dintre cei norocoși, pentru că a reușit să găsească cea mai bună metodă să scape de această povară. „Recompensa mea este că, în timp ce multă lume din jurul meu se chinuie cu oscilația în greutate, eu trăiesc bine și nu am problema asta”, a mărturisit regizorul.

Cum s-a schimbat Theo Rose de când e într-o relație cu Anghel Damian

Iubirea a schimbat-o radical pe Theo Rose

De când l-a cunoscut pe Anghel Damian, Theo Rose a mărturisit că a înțeles că trebuie să schimbe ceva la ea. Să păstreze „misterul ăsta feminin” și să iasă din „tendința de a intra într-o tovărășie cu partenerul de viață care nu-i neapărat recomandată”. Și a reușit, iar acum se simte cu adevărat fericită, „mă simt femeie, mă simt privită frumos și eu dau la rândul meu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre