Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre Enrique Iglesias și Ramona Olaru. Fanii din România au reacționat imediat

Legătura neștiută dintre Enrique Iglesias și Ramona Olaru. Fanii din România au reacționat imediat
Enrique Iglesias urmărește vedetele din România, iar Ramona Olaru a fost printre cele privilegiate. Iată ce a apărut pe pagina de facebook a artistului.

Pe pagina de facebook a lui Enrique Iglesias a apărut un video cu Ramona Olaru și simpaticul magician Robert Tudor. Iată cât de interesat e celebrul cântăreț de vedetele noastre.

Momentul care i-a încântat pe Ramona, Robert Tudor dar și pe toți cei care lucrează la Neatza cu Răzvan și Dani a apărut luna trecută. Totul s-a întâmplat după ce Enrique a lsnat piesa „Fria”, în colaborare cu Yotuel. E lesne de înțeles că imediat după ce a fost lansată pe Youtube, videoclipul a devenit printre cele mai urmărite, iar în acest moment a adunat peste 7,6 milioane de vizionări.

În fustă scurtă, Ramona a dansat pe melodia lui Enrique

Enrique Iglesias oi promovează pe Ramona Olaru

Printre cei care s-au filmat dansând pe ritmurile piesei lui Enrique a fost și Ramona Olaru. Colega lui Răzvan și Dani a optat atunci pentru o fustiță albă, scurtă și o bluză cu albastru și alb și și-a unduit trupul, în spatele său fiind magicianul Robert Tudor, care se ocupa cu trucurile sale. Enrique a văzut piesa și nu doar atât, ci i-a dat share pe pagina sa oficială. Imediat fanii din România au sărit cu tot felul de comentarii și vizualizări.

50 Cent a postat o captură video cu Daniela Crudu

Cruduța, vedetă internațională

Și Daniela Crudu a fost vedetă internațională, după ce în anul 2020 celebrul rapper 50 Cent din SUA a postat o știre despre ea, pe pagina oficială de Facebook. Fosta colegă a lui Dan Capatos a postat atunci și o captură video, ca să vadă toată lumea cât de importantă este. Rapperul 50 Cent a vorbit atunci despre un accident vestimentar al divei din România. Mai precis, bluzița a fost mai decoltată decât era normal, așa că a lăsat la vedere mai mult decât era cazul…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre