Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru, mai sinceră ca niciodată. „Nu sunt o vagaboandă”

Ramona Olaru, mai sinceră ca niciodată. „Nu sunt o vagaboandă”
E frumoasă, dar și transparentă și poate acesta e motivul pentru care Ramona Olaru e atât de iubită de români. Colega lui Răzvan și Dani a fost acum mai sinceră ca niciodată. „Nu sunt o vagaboandă”.

„Nu sunt o vagaboandă”, a spus Ramona Olaru, vedeta show-ului de dimineață de la Antena 1. Invitată în podcast-ul lui Jorge, Ramona Olaru a fost mai sinceră ca niciodată și a povestit lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum din viața sa.

Ramona Olaru e mereu sinceră și spune tot ce are pe suflet. Chiar dacă acest lucru nu i-a adus mereu doar lucruri bune. Tânăra a povestit un moment care în trecut a marcat-o și a făcut-o să-și dea seama că trebuie să fie extrem de atentă în viață. S-a întâmplat când a ajuns prima dată în București și a găsit să împartă un apartament cu două camere într-un bloc din Crângași, la etajul zece.

Ramona Olaru, mai sinceră ca niciodată în podcast-ul lui Jorge

„Era la etajul zece apartamentul și nu funcționa liftul”

„Când am ajuns în București, nu cunoșteam pe nimeni. Găsisem prin Crângași un apartament. M-am întâlnit cu omul respectiv. Era la etajul zece apartament și nu funcționa liftul. Și până sus domnul m-a ajutat cu bagajul. Aveam un troler, câteva rochițe, câteva sandale, era vară. Și m-am dus la etajul zece și când am ajuns acolo era o fată într-o cameră și mai era o cameră liberă. A zis că acolo voi sta eu și avem o baie comună.

„Dar mi-a spus că trebuie să plătesc altfel”

Așa era treaba, am spus OK. Pentru mine era convenabil, pentru că plăteam mai puțin. Dar mi-a spus că trebuie să plătesc altfel. Și am întrebat: Cum altfel? Și el a spus direct cum altfel, înțelegeți voi. Eu fiind venită singură de la fermă și țărancă și la comportament și la orice, am început să-i spun tot ce mi-a venit la gură, mi-am luat bagajul și am coborât pe scări”, a mărturisit Ramona.

„Nu sunt o vagaboandă”

După divorțul de soțul său, Ramona a tot încercat să-și refacă viața, dar norocul nu i-a surâs. Tânăra spune însă că are dreptul să cunoască un bărbat, pentru a-și da seama ce fel de om este, dar pentru acest lucru e nevoie să se întâlnească cu el. „Dacă mă vedeți pe stradă cu un om și peste două luni cu altul nu înseamnă că sunt vagaboandă”.

Ramona Olaru a recunoscut că a fost înșelată

„Înseamnă că vreau să cunosc un om OK, da? Pentru că altfel nu ai cum să-l cunoști, dacă nu te duci să te întâlnești cu el, să vorbești, să-l vezi… Că nu te duci, iei unul, îl duci acasă și hai, tu ești soțul meu. Eu accept multe lucruri, dar lumea nu știe asta. Eu sunt mult peste ce vedeți voi”, a spus Ramona cu ochii în lacrimi.

„Am văzut-o, m-a ajutat extrem de mult să o văd”

Chiar dacă toți bărbații întorc capul după Ramona, a trecut prin momentul neplăcut în care a fost înșelată. Vedeta spune că a ajutat-o enorm să o vadă pe rivală în fața sa. „Povestea mea e extraordinară, eu sunt foarte mândră de mine, sunt prea mișto… dar dacă mi-ai făcut-o negativ sau nepotrivit, s-a închis de tot. Nu mai exiști. Nu mă întorc să-ți fac rău, dar nu mai exiști. (…).

Ramona, mândră de ce a realizat până acum

Da, am fost înșelată … îi vezi dezbrăcați în fața ta… dar nu vreau să vorbesc despre subiectele astea, a fost undeva, demult… dar imaginea a existat la un moment dat în viața mea. Am văzut-o și m-a ajutat extrem de mult. Pe secundă am rămas mută, nu am știut cum să reacționez, am plecat”, a mărturisit Ramona.

„Nu mă voi căsători niciodată pentru bani”

Chiar dacă tentațiile sunt mari, Ramona spune că niciodată în viață nu s-ar căsători pentru bani, deși a avut ocazie să aibă în fața un milionar. „Mă uitam la el, era milionar și am spus nu. Iartă-mă, te rog, mai ies cu un băiat acum, dar de unde, că eram singură, dar nu pot să fac așa ceva. Niciodată nu mă voi mărita cu cineva pentru bani”, s-a destăinuit Ramona.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre