Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre două vedete din România. „Îmi plac foarte mult armele”

Legătura neștiută dintre două vedete din România. „Îmi plac foarte mult armele”
Tudor Ionescu de la Fly Project și soția sa, Anamaria au demonstrat de-a lungul relației că sunt făcuți unul pentru celălalt. Există însă o legătură neștiută cu Ilinca Vandici.

Anamaria, soția lui Tudor Ionescu se gândește încă de pe acum la viitorul fetiței sale. Implicată în poveste este și Ilinca Vandici.

Tudor Ionescu și soția sa sunt de aproape 20 de ani împreună, dar n-au avut niciodată timp să se plictisească. Pandemia le-a pus relația la încercare, au curs multe lacrimi, dar în final, au înțeles că nu pot trăi unul fără celălalt. Nimeni n-a știut până acum de ce au decis ca fetița lor, pentru care ar face orice pe acest pământ, să poarte numele Ilinca.

„Mă gândeam să o cheme Smaranda, pentru că așa o chema pe fata unui boier demult”

Familia Ionescu, destăinuiri în podcastul Ilincăi Vandici

„Numele tău ne-a inspirat să o numim pe fata noastră așa. Noi ne doream să avem un copil, știam că va fi fată și ne uitam într-o zi amândoi la tine, nu mai știu la ce emisiune. Și ne gândeam la nume, la copii…”, i-a mărturisit Ilincăi Vandici soția artistului, una dintre prezentatoarele „Splash, vedete la apă”.

Tudor a mărturisit că inițial și-a dorit ca fetița lui să se numească „Smaranda, pentru că așa o chema pe fața unui boier demult. Dar Ana nu a vrut, că a avut o Smaranda în cartier… nu e bine”, au povestit soții în podcastul Ilincăi Vandici. Și au ajuns la concluzia că cel mai frumos nume pentru fetița lor este Ilinca.

Tudor Ionescu vrea să-și cumpere arme

Tudor Ionescu și Anamaria spun de ce și-au botezat fetița cu numele de Ilinca

Fascinat de arme, Tudor Ionescu a mărturisit că „nu dețin permis de port armă, dar intenționez pe această cale să îmi procur unul, desigur, prin examen, așa cum trebuie”. Motivul? „Ca să îmi țin familia în siguranță, în cazuri unor situații, atac, parte masculină pentru câțiva ani…

Acum, serios vorbind nu mi-aș face copilul de rușine. Dacă vine Ilinca acasă cu un gagiu, aș spune: Bravo! (…) Scopul este să îți faci copilul fericit. Dar dacă ți se pare ție, ca părinte, că ar exista o problemă, pot discuta cu Ilinca după ce pleacă omul”, a mărturisit solistul de la Fly Project.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre