Simona Ionescu / Redactor Șef

Lenny Kravitz are propria stea! Fiica Zoe, glume savuroase la adresa cântărețului

Lenny Kravitz are propria stea! Fiica Zoe, glume savuroase la adresa cântărețului
Celebrul cântăreț Lenny Kravitz a marcat un moment deosebit în cariera sa, la care multe celebrități visează. Fiica sa, Zoe, nu putea lipsi de la eveniment, însoțită de către logodnicul ei, Channing Tatum. S-a lăsat inclusiv cu glume la adresa cântărețului.

Multe vedete de peste ocean visează să primească, la un moment dat, o stea pe celebrul ”Hollywood Walk of Fame” (n.r. Bulevardul celebrităților), însă puțini reușesc. Cântărețul Lenny Kravitz, în vârstă de 59 de ani, se poate mândri de acum cu această performanță. 

Artistul are de acum propria sa stea pe celebrul bulevard.
Sursa foto: Instagram

Hollywood Walk of Fame este o alee ce se întinde de-a lungul bulevardului Hollywood și a străzii Vine din Los Angeles, California. Pe ea se află inscripționate o serie de stele cu numele unor personalități din industria din divertisment, care au fost omagiate prin această metodă. 

Lenny Kravitz, omagiat pe Hollywood Walk of Fame 

Celebrul cântăreț s-a alăturat pe faimoasa alee unor nume celebre precum Martin Scorsese, Anthony Hopkins, Liz Taylor, Zac Efron, dar și mulți alții. Momentul a fost celebrat așa cum se cuvine, iar la ceremonie Lenny nu a fost singur, ci însoțit de fiica sa, Zoe (35 de ani), dar și de logodnicul acesteia, actorul Channing Tatum. 

Evenimentul a fost marcat și de momente extrem de amuzante, provocate chiar de către Zoe, cu care cântărețul are o relație foarte apropiată. Actrița a urcat pe scenă și a ținut un discurs pentru tatăl ei. L-a felicitat, într-adevăr, dar nu a ratat ocazia de a-l ironiza pentru vestimentația sa controversată în diferite momente. 

Zoe Kravitz a avut un discurs emoționant, dar și amuzant

Fiica lui Lenny a început prin a sublinia cât de norocoasă este să aibă un tată precum el: ”Am plăcerea de a te cunoaște de multă vreme și pot spune că să fiu fiica ta este una dintre marile aventuri ale vieții mele. Erai atât de tânăr când m-am născut și, din multe puncte de vedere, am crescut împreună. Am trecut prin multe și am văzut multe. 

Zoe a făcut câteva glume savuroase la adresa lui Lenny.
Sursa foto: Instagram

Eu am văzut multe. Te-am văzut schimbându-te în cele mai frumoase moduri, cum ai rămas la fel în cele mai importante privințe, cum ai avut grijă de oamenii pe care-i iubești, cât de dedicat ești artei tale, dar, cel mai important, am văzut prin bluzele tale. 

Lenny Kravitz, ironizat de fiica sa: ”Dacă nu ți se văd sfârcurile, aceea nu e o bluză”

Actrița a continuat cu o remarcă la adresa deja cunoscutelor ținute transparente purtate de cântăreț: ”Potrivit tatălui meu, dacă nu ți se văd sfârcurile, aceea nu e o bluză. Sigur, asta obișnuia să mă facă să mă rușinez când eram copil și mă luai de la școală, dar acum, respect asta. 

Relația ta cu bluza plasă e probabil cea mai lungă din viața ta. Și funcționează. Vă faceți mai buni unul pe altul și, dacă nu e stricată, nu o repara”, a spus Zoe, stârnind râsul tatălui ei, dar și al audienței.”

Cântărețul a ascultat discursul cu emoție 

„Toată viața, oamenii m-au întrebat cum e să ai un tată atât de cool, iar răspunsul este minunat. E minunat. Dar nu pentru motivele pentru care cred ei. Ceea ce e cool la tine nu e ceea ce cred oamenii, nu sunt pantalonii de piele și tricourile plasă, ci iubirea ta pentru viață. 

Cântărețul era vizibil emoționat
Sursa foto: Instagram

Tot ceea ce faci e o reprezentare a acestei iubiri: muzica ta, versurile tale, spectacolele live, casa ta, iubirea ta pentru familie, pentru mâncare, pentru conversații bune și glume proaste, pentru petreceri dansante, pentru discuții târzii în bucătărie. Tu devorezi viața, mănânci și ultima firimitură și lingi farfuria. Viața e arta ta”, a mai spus actrița, emoționându-și tatăl.

Zoe este singurul copil al celebrului artist

Cântărețul a fost însurat, în perioada 1987-1993, cu Lisa Bonet. Din această căsnicie a reieșit Zoe, fiica sa. Lenny și Zoe alcătuiesc unul dintre cele mai uimitoare și sudate cupluri tată-fiică din showbiz.

Lenny Kravitz și fiica sa au o relație de invidiat

Lenny mărturisea la un moment dat că în relația lui cu fata sa există similitudini ca între mama și bunicul său.

Lenny și Zoe au o relație tată-fiică de invidiat 

”Zoe și cu mine avem un dialog foarte deschis. Putem vorbi despre orice și orice”, a declarat Lenny. ”Mama și bunicul meu au avut o relație foarte strânsă. Până la punctul în care, în adolescență, eu am crezut că este ceva ridicol.”

Acum el și Zoe au o relație similară, iar el spune că vede diferit lucrurile dintre mama și bunicul său.”S-au iubit și s-au apreciat. Așadar, când văd relația dintre Zoe și mine, văd relația dintre mama și bunicul meu și sunt foarte fericit că am ajuns aici”, a mai spus el la momentul respectiv. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre