Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul țiganilor, Leo de la Strehaia e în stare foarte gravă. Familia s-a mutat în fața spitalului

Prințul țiganilor, Leo de la Strehaia e în stare foarte gravă. Familia s-a mutat în fața spitalului
Leo de la Strehaia se confruntă cu mari probleme de sănătate. Chiar înainte de Crăciun el a suferit un accident vascular dar, din nefericire, nu și-a revenit, fiind tot pe patul de spital.

Familia celui supranumit prințul țiganilor e în stare de șoc și, pentru că situația s-a înrăutățit, oamenii stau acum la porțile spitalului. Toată lumea înalță rugăciuni la Cer pentru a-l vindeca pe afacerist, care se află internat la o unitate spitalicească din București.

El nu are voie să facă nici un fel de efort, este la regim, respectă toate indicațiile medicilor de specialitate, dar nu se poate ridica din pat. Membrii familiei sunt cu sufletul la gură și așteaptă să se întâmple o minune. Sora lui Leo de la Strehaia e disperată și spune că în orice moment este un pericol pentru fratele ei.

„E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm…”

”Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu.

E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a declarat sora lui Leo pentru Spynews.

Mesajul tulburător trimis de mama sa

În decembrie, mama lui Leo de la Strehaia, care și-a făcut pedeapsa și a ieșit din închisoare, a trimis un mesaj tulburător pe Youtube, în care i-a rugat pe toți prietenii afaceristului să se roage pentru sănătatea lui. „Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate!”, a fost mesajul femeii îndurerate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre