Simona Ionescu / Redactor Șef

Leonard Doroftei a dat vestea cea mare. A luat decizia definitivă și nimic nu-l mai poate opri

Leonard Doroftei a dat vestea cea mare. A luat decizia definitivă și nimic nu-l mai poate opri
După cinci ani în care a locuit în Canada, Leonard Doroftei schimbă macazul. Le-a dat tuturor vestea cea mare.

Leonard Doroftei are o carieră frumoasă în Canada, alături de soție și cei trei copii, Adrian, Alexandru și Vanessa, dar sufletul le-a rămas tot în România. Unul dintre cei mai mari sportivi ai României le-a dat acum fanilor vestea cea mare.

Doroftei se întoarce acasă

Leonard Doroftei a anunțat că se va întoarce în România. Soția fostului mare pugilist nu s-a putut adapta așa cum trebuie în Canada și nici copiii, așa că au decis că cea mai bună soluție pentru a trăi fericiți este să vină în țara lor.

Doroftei a plecat în Canada în anul 2019, după ce în România nu și-a mai văzut rostul, ca urmare a multor probleme. În Canada acesta o vedetă, fiind antrenor de box la o sală din Montreal, în plină pandemie de coronavirus, acesta mărturisind că „te simți ca în basmele cu Harap Alb”.

„A fost doar vina mea pentru că nu am știut exact ce vreau”

Doroftei și familia se întorc acasă

În emisiunea lui Cristi Brancu, Doroftei a spus că a ales să plece în Canada pentru că „a trebuit să trec printr-un șoc, prin ceva, am zis că am nevoie de ceva. (…) În România a fost doar vina mea pentru că nu am știut exact ce vreau, m-am lăsat târât de colo-colo”.

„Ea nu vrea să trăiască în Canada”

Fostul mare boxeur susține că fiica sa, Vanessa, așteaptă să își finalizeze examenele pentru liceu, apoi se va întoarce în România. „În cinci ani de zile ea nu știu dacă a ieșit de două ori din casă, adică cu prieteni, decât cu noi. A zis Stop! Pentru ea aici e acasă. Sperăm să fie studentă la Medicină sau la Drept”, a  mărturisit Doroftei.

Pe de altă parte, fiul cel mic al pugilistului lucrează în România, iar fiul cel mare, deși lucrează în Canada, va veni să lucreze în țară, a spus Doroftei. „Noi am plecat pentru că eu aveam nevoie de o schimbare. (…), 99,9% s-a luat hotărârea, acum să vedem. (…) Monica și-a dorit prima să vină acasă. Ea încă are părinți, să îi ajute. (…) Pot să antrenez și aici, am înțeles că asta pot face, ceea ce dăruiesc copiilor e important”, susține sportivul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre