Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste bună despre Kate Middleton. Prințesa vrea să apară la balcon pentru parada Trooping the Colour

Veste bună despre Kate Middleton. Prințesa vrea să apară la balcon pentru parada Trooping the Colour
Cei care o iubesc pe Kate Middleton au primit o veste extraordinară. Prințesa și-a manifestat dorința de a participa la parada Trooping the Colour, care are loc în luna iunie a fiecărui an.

În luna iunie a fiecărui an, Trooping the Colour, cunoscută și sub numele de „Parada de ziua de naștere a regelui”, are loc la Horse Guards Parade din Londra. Kate Middleton speră că sănătatea îi va permite să apară la balcon, iar britanicii își așteaptă prințesa cu sufletul la gură.

Kate nu va participa însă la „Colonel’s Review” pe 8 iunie, care este repetiția tradițională pentru Trooping the Colour

Se va alătura Kate sărbătoririi zilei de naștere a Regelui Carol? Prințesa „ia în considerare” să apară la balcon pentru parada Trooping the Colour „dacă se simte suficient de bine”.

Oficialii regali au confirmat ieri că soția prințului William nu va participa la „Colonel’s Review” pe 8 iunie, care este repetiția tradițională pentru Trooping the Colour, care are loc pe 15 iunie. Dar Daily Mirror a relatat că prințesa se pare că ia în considerare posibilitatea de a păși la faimosul balcon peste două săptămâni, dacă se simte suficient de bine.

Kate este colonel al Gărzilor Irlandeze

Kate, în vârstă de 42 de ani, care urmează, de asemenea, un tratament împotriva cancerului, ar fi trebuit să depună salutul pe 8 iunie, în condiții normale, în calitate de colonel al Gărzilor Irlandeze.

Dar ea continuă să stea departe de îndatoririle regale publice în timpul chimioterapiei, odihnindu-se acasă, și se va întoarce doar atunci când medicii îi vor da undă verde. Generalul-locotenent James Bucknall, fostul comandant al Corpului Aliat de Reacție Rapidă, va fi ofițerul inspector în numele lui Kate pentru examenul de colonel.

Regele Charles și regina Camilla vor călători într-o trăsură

Parada Trooping the Colour

Palatul Buckingham a mai dezvăluit ieri că regele Charles va călători într-o trăsură alături de regina Camilla pe 15 iunie și nu va fi călare. Charles, în vârstă de 75 de ani, va conduce trecerea în revistă a soldaților la parada oficială de ziua sa de naștere dintr-o trăsură Ascot Landau cu Camilla, pentru că așa i-au recomandat medicii.

Participarea altor membri ai Familiei Regale la evenimentele Trooping the Colour va fi confirmată mai aproape de eveniment. În timpul Trooping the Colour, care are loc în Horse Guards Parade din Whitehall, regele va trece în revistă gardienii și ofițerii din caleașcă.

Anul trecut, Charles a inspectat trupele călare

Schimbarea față de ceremonia de anul trecut, în care Charles a inspectat trupele călare, reflectă informările anterioare de la Palatul Buckingham, unde s-a subliniat că fiecare angajament al regelui va fi revizuit și se vor face adaptări atunci când medicii vor recomanda acest lucru.

Palatul Buckingham a confirmat, de asemenea, la momentul respectiv că planificarea viitoarelor angajamente continuă în pofida tratamentului împotriva cancerului pe care îl urmează regele, dar a subliniat că ar putea fi făcute schimbări mai aproape de momentul respectiv, în funcție de starea de sănătate a acestuia.

Trooping of the Colour marchează de peste 260 de ani ziua oficială de naștere a suveranului britanic

Sărbătoarea presupune în mod tradițional ca familia regală să se reunească la balconul Palatului Buckingham după un spectacol de pompă și fast militar. De obicei, monarhul coboară de la Palatul Buckingham până la Horse Guards Parade prin The Mall pentru a inspecta trupele.

Apoi se întoarce la palat pentru tradiționala apariție la balcon cu întreaga familie regală și pentru un zbor al RAF. Potrivit www.royal.uk, Trooping of the Colour marchează de peste 260 de ani ziua oficială de naștere a Suveranului britanic.

Peste 1400 de soldați care defilează, 200 de cai și 400 de muzicieni se reunesc în fiecare iunie pentru a marca ziua oficială de naștere a Suveranului, într-o mare demonstrație de precizie militară, măiestrie și fanfară. Străzile sunt împânzite de mulțimi care flutură steaguri în timp ce parada se deplasează de la Buckingham Palace și coboară pe The Mall până la Horse Guard’s Parade, alături de membrii Familiei Regale călare și în trăsuri.

Odată ce suveranul a ajuns la Horse Guard’s Parade din Whitehall, este întâmpinat cu un salut regal și efectuează o inspecție a trupelor, care sunt soldați complet pregătiți și funcționali, purtând uniforma de ceremonie, formată din tunici roșii și pălării din piele de urs. Pentru a marca acest eveniment deosebit, în Green Park se trage un foc de armă de 41 de salve de tunuri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre